0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:05:24 pmalexel από που έχεις αυτή την πληροφορία;Δεν υπάρχει σε κάποιο link.Είναι ανεπίσημη πληροφορία.
alexel από που έχεις αυτή την πληροφορία;
Μιλάω αποκλειστικά για ΠΕ60.Το κονδύλι δε θα είναι από χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού.
Ακόμη και να μας πάρουν, δεν μπορούμε να καθόμαστε με δεμένα χέρια. Φέτος ζούμε ένα μαρτύριο,του χρόνου θα είναι μια κόλαση! Εμένα το πρωί με κάλεσαν Ανατολική αττική και το βράδυ είδα ότι θα κάτσω σπίτι μου, γιατί αποφάσισαν να κάνουν τα δικά τους. Την Δευτέρα λοιπόν πήρε η μητέρα μου στο Υπουργείο και επειδή κόλλησε στο τοίχο την υπάλληλο με όλα όσα της είπε, η υπάλληλος για να γλυτώσει από την Ελληνίδα μάνα( ) της είπε ότι ο Υπουργός θα επικοινωνήσει μαζί της! Ο Υπουργός φυσικά δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο, παίρνουμε όμως αρκετά τηλέφωνα σε καθημερινή βάση προκειμένου να τους σπάσουμε τα νεύρα! Και το έχουμε καταφέρει...Από κει και πέρα είμαστε εκπαιδευτικοί και το οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και στα παιδιά να καταφέρουμε πολύ περισσότερα!!!
Η παραπληροφορηση βαραει κοκκινα πλεον.1. ΝΑΙ ο οι αναπληρωτες μπορουν να μετακινηθουν μεσα στα ορια μιας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (π.χ. Δυτικη Μακεδονια)2. ΔΕΝ μπορουν να παρουν αναπληρωτες γενικης μεσω ΕΣΠΑ και ΔΕΝ θα παρουν 3.Σε μερικες περιοχες αρχισαν καταληψεις νηπιαγωγειων. Οποτε ξυπνατε