*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 335087 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #700 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 01:26:45 pm »
Πες μας εσύ ένα λόγο που σε κάνει να τον πιστεύεις μια και είσαι στην μειοψηφία που μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού, κατά συνέπεια έχεις πρώτος το λόγο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:53:50 »

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #701 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 01:27:06 pm »
την πεμπτη μιλησε ο υπουργος στον real και ειπε θα τα λυσει ολα σε 3-4 μέρες, ο υφυπουργος  θα τα λυσει ως την τεταρτη.................... αλλα πως δεν ειπε........
Μην ειστε αρνητικοι παντα.Απο τη στιγμη που θετει ημερομηνιες το υπουργειο παει να πει οτι αυριο βραδυ θα εχουμε Α]β κυκλο αποσπασεων και

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #702 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 01:33:21 pm »
Είναι πολιτικοί και έχουν φλομώσει όλο το κόσμο στο ψέμα,στους γονείς λένε ότι είναι θέμα ημερών να τακτοποιηθούν τα κενα και σε μας λένε ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις για να πάρει αναπληρωτές τόσους ώστε να καλυφθούν τα κενα.την προηγούμενη εβδομάδα έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα στο υπουργείο είτε ως γονιός είτε ως εκπαιδευτικός και άκουγα αυτές τις απαντήσεις.Επίσης,το πρωί ισχυριζόταν βουλευτής της ν.δ ότι περισσεύουν 7000 εκπαιδευτικοί,μήπως να πιστέψω κ αυτόν;

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #703 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 01:46:39 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ          πριν από 1 ώρα
Υπουργέ μου καλημέρα!

Μάλλον (παρα)μεγάλωσα και δεν καταλαβαίνω πια τα λεγόμενά σας…

Διάβασα την έκκληση σας για να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία αύριο…
Μα το δικό μου σχολείο υπουργέ μου είναι κλειστό, καθώς δεν έχει εκπαιδευτικούς, αφού δεν έχετε διορίσει και οι 24 μαθητές μου βρίσκονται ακόμα στα σπίτια τους ακούγοντας κουδούνια προβάτων και όχι κουδούνια σχολείων…

Απεργώ λοιπόν υπουργέ μου, γιατί θέλω να ανοίξει το σχολείο μου…

Απεργώ υπουργέ μου γιατί θέλω να έλθουν οι μαθητές μου στο σχολείο μου…

Απεργώ υπουργέ μου, γιατί θέλω να διοριστούν οι συνάδελφοί μου εκπαιδευτικοί γενικής και ειδικής αγωγής, ειδικό επιστημονικό, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, προκειμένου να ξεκινήσουμε μαθήματα στο σχολείο μου…

Σας ζητώ υπουργέ μου να απεργήσετε και εσείς μαζί μας…

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:53:50 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #704 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 01:58:30 pm »
Καψαλάκης:

Καλημέρα!

Η αλήθεια με αριθμούς...

Θα ήθελα να σας κάνω μια λεπτομερή ενημέρωση για τις προσλήψεις ειδικής αγωγής, ΖΕΠ και παράλληλης, καθώς τις τελευταίες ημέρες η παραφιλολογία είναι αυξημένη και τα ερωτήματά σας πολλά...

Τι έγινε πέρυσι

Α/ΘΜΙΑ

Ειδική Αγωγή
•   21 Σεπτεμβρίου διορίζονται 705 δάσκαλοι (ΠΕ 71) και 185 νηπιαγωγοί ΠΕ 61-60,5.
•   5 Οκτωβρίου 10 δάσκαλοι
•   ΣΥΝΟΛΟ 715 ΠΕ 71 και 185 ΠΕ 61-60,5.
Παράλληλη στήριξη
•   8 Οκτωβρίου διορίζονται 91 δάσκαλοι, 522 δάσκαλοι ΠΕ 71 και 117 νηπιαγωγοί ΠΕ 61-60,5.
•   19 Νοεμβρίου διορίζονται 26 δάσκαλοι, 38 δάσκαλοι ΠΕ 71 και 4 νηπιαγωγοί ΠΕ 61-60,5.
•   13 Φεβρουαρίου διορίζονται 252 δάσκαλοι, 54 δάσκαλοι (ΠΕ 71) και 64 νηπιαγωγοί ΠΕ 61-60,5.
•   ΣΥΝΟΛΟ: 369 ΠΕ 70-70,50 614 ΠΕ 71 και 128 ΠΕ 61-60,5.

ΖΕΠ
•   15 Οκτωβρίου διορίζονται 17 δάσκαλοι και 5 νηπιαγωγοί
•   19 Νοεμβρίου διορίζονται 404 δάσκαλοι
•   10 Δεκεμβρίου διορίζονται 12 δάσκαλοι
•   ΣΥΝΟΛΟ: 433 δάσκαλοι ΠΕ 70 και 5 νηπιαγωγοί ΠΕ 60

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #705 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:01:31 pm »
την πεμπτη μιλησε ο υπουργος στον real και ειπε θα τα λυσει ολα σε 3-4 μέρες, ο υφυπουργος  θα τα λυσει ως την τεταρτη.................... αλλα πως δεν ειπε........
Μην ειστε αρνητικοι παντα.Απο τη στιγμη που θετει ημερομηνιες το υπουργειο παει να πει οτι αυριο βραδυ θα εχουμε Α]β κυκλο αποσπασεων και
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #706 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:07:26 pm »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #707 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:09:45 pm »
Μπράτης:

Όπως με πληροφόρησαν πριν από κανένα μήνα ο Υπουργός Παιδείας κι ένας σύμβουλός του προσκάλεσαν για "κρασί",κάπου στην Κηφισιά, τους περιφερειακούς Δντές εκπαίδευσης.Φαγητό δεν είχε ,γιατί απ ότι φαίνεται το "μενού" ήταν η εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί.Και τι δεν είπε ,ιδιαίτερα ο σύμβουλός του...Αφού τους κολάκευσε ότι είναι μικροί υπουργοί,τους ζήτησε να υλοποιήσουν όλα αυτά τα μέτρα που παίρνονται τώρα....μερικοί μάλιστα εξ αυτών ήταν βασιλικότεροι του βασιλέως....και τι δεν είπαν για τους συνδικαλιστές που τους εμποδίζουν να κάνουν το έργο τους,για την αξιολόγηση που μας χρειάζεται,για τις απολύσειςκλπ...
Είναιπράγματι λυπηρό περιφερειακοί Δντές Εκπαίδευσης ,που ήταν μάλιστα και συνδικαλιστές , να εφαρμόζουν την πιο σκληρή αντιεκπαιδευτική πολιτική που γνώρισε ποτέ η εκπαίδευση.Να καλούν την αστυνομία για να γίνουν συνεδριάσεις.Να υπογράφουν υποχρεωτικές μετακινήσεις...Να κλείνουν ολοήμερα...Μα τα προβλέπει ο νόμος θα πουν.....Ναι,αγαπητοί συνάδελφοι,ο νόμος τα προβλέπει...
Εσείς αυτά υποστηρίζατε χτες ως κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη;;;
Ούτε ένας σας δεν έχει το σθένος να παραιτηθεί για να μην υπογράψει αυτά τα μέτρα;;;;ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

Και πιο κάτω:

Ξέχασα...μέσα στους 13 είναι και δυο που προτάθηκαν από τη ΔΗΜΑΡ της οποίας τα στελέχη υποτίθεται πως παραιτήθηκαν από κυβερνητικές θέσεις...
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #708 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:15:33 pm »
Μπορεί κάποιος να μας παραθέσει το νομό που προβλέπει κλείσιμο ολοημερων νηπιαγωγείων, όταν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας;;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #709 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:16:08 pm »
Μπορεί κάποιος να μας παραθέσει το νομό που προβλέπει κλείσιμο ολοημερων νηπιαγωγείων, όταν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας;;
Τι εννοείς κλείσιμο;
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #710 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:18:31 pm »
Είναι οδηγία του υπουργού και όχι νόμος, δες το εδώ: http://www.dictyo.gr/2011-10-04-12-17-46/42068-2013-09-09-18-36-00.html.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #711 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:24:38 pm »
Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούω άλλα τέτοια... Ας βγει όποιος είναι μάγκας ή του'χει μείνει λίγο φιλότιμο να μας πει αν έχουν σκοπό να πάρουν άλλα άτομα και πότε, δε διανοούμαι να περιμένουμε κι ενώ περιμένουμε να ακούμε σημεία κ τέρατα και να βγαίνουν κπ κ να λένε να μην είμαστε αρνητικοί κ ότι θα πάρουν ενώ σε λίγο έτσι όπως πάμε θα διώξουν κι αυτούς που πήρανε!! ΈΛΕΟΣ!!!!!!
Κάποια άτομα θέλουν να δουν τι θα κάνουν απο δω κ πέρα και περιμένουν τους ηλίθιους να τους δώσουν το οκ!

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #712 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:39:27 pm »
Είναι οδηγία του υπουργού και όχι νόμος, δες το εδώ: http://www.dictyo.gr/2011-10-04-12-17-46/42068-2013-09-09-18-36-00.html.

Προς το παρόν είναι οδηγία, όπως κρυφή οδηγία είναι να μένουν κ εκτός τα προνήπια όπως είχε γραφτεί από συνάδελφο πριν 1-2 μέρες. Θα το κάνει ο γονιός γαργάρα σιγά σιγά και μετά θα γίνει νόμος. Ελικρινά υπάρχει περίπτωση να καλέσει άτομα για ολοήμερα που δε λειτουργουν τώρα κ έχουν π.χ 10 παιδιά;;; Δεν παίζει... Αυτοί κοιτάνε να κόψουν.

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #713 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2013, 03:06:16 pm »
Εγώ σε αυτήν την οδηγία διαβάζω μόνο τα δημοτικά. Πείτε που ακριβώς αναφέρονται οι προϋποθέσεις μη λειτουργίας ολοημερου νηπιαγωγείου κ ποιος κ πως το αποφασίζει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)