0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα νηπιαγωγεία δεν εντάσσονται σ' αυτή την οδηγία, γιατί τα δημοτικά έχει σκοπό να τα στελεχώσει με ειδικότητες, ενώ στο νηπιαγωγείο δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Τα ολοήμερα νηπιαγωγεία προσπαθούν όπου μπορούν αν μην τα ανοίξουν, αλλά θα αναγκαστούν κάποια να τα ανοίξουν.
Τα νηπιαγωγεία δεν εντάσσονται σ' αυτή την οδηγία, γιατί τα δημοτικά έχει σκοπό να τα στελεχώσει με ειδικότητες, ενώ στο νηπιαγωγείο δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Τα ολοήμερα νηπιαγωγεία προσπαθούν όπου μπορούν να μην τα ανοίξουν, αλλά θα αναγκαστούν κάποια να τα ανοίξουν.
Έχω την εντύπωση, ότι ο Καψαλάκης δίνοντας την ενημέρωση το πρωί για το πως καλύφθηκαν τα κενα σε Ειδική-Πρόσθετη-ΖΕΠ για πέρυσι και τις εκτιμήσεις του για φέτος, δίνει την αίσθηση ότι κενά της γενικής ΠΕ60 θα καλυφθούν από ΖΕΠ.Κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα μάλιστα είχε βγει και είπε όλα καλά ή κάτι τέτοιο και μετά τον ρώτησαν τι εννοεί και είπε ότι έτσι το είπα, για να χαλαρώσουμε λίγο, μάλλον προς τα εκεί το πήγαινε.
Αρα λοιπόν όταν ένα ολοήμερο πληρει τις προϋποθέσεις για να λειτουργούν, με ποια αιτιολογία με ποιο νομικό έρεισμα μπορεί να παραμείνει κλειστό. Τι μπορεί να επικαλεστεί ο περιφερειακός διευθυντής σε περίπτωση καταγγελίας;;;
Παράθεση από: s0n1a στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 04:06:58 pmΈχω την εντύπωση, ότι ο Καψαλάκης δίνοντας την ενημέρωση το πρωί για το πως καλύφθηκαν τα κενα σε Ειδική-Πρόσθετη-ΖΕΠ για πέρυσι και τις εκτιμήσεις του για φέτος, δίνει την αίσθηση ότι κενά της γενικής ΠΕ60 θα καλυφθούν από ΖΕΠ.Κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα μάλιστα είχε βγει και είπε όλα καλά ή κάτι τέτοιο και μετά τον ρώτησαν τι εννοεί και είπε ότι έτσι το είπα, για να χαλαρώσουμε λίγο, μάλλον προς τα εκεί το πήγαινε.Ο Καψαλάκης, άποψή μου, μιλάει με βάση τη λογική και όχι με βάση πληροφορίες.Παράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 03:29:48 pmΑρα λοιπόν όταν ένα ολοήμερο πληρει τις προϋποθέσεις για να λειτουργούν, με ποια αιτιολογία με ποιο νομικό έρεισμα μπορεί να παραμείνει κλειστό. Τι μπορεί να επικαλεστεί ο περιφερειακός διευθυντής σε περίπτωση καταγγελίας;;;Λένε στους γονείς: "Αυτή τη στιγμή το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει προσωρινά, αλλά δουλεύουμε για να καλυφθούν όλα τα κενά". Αν περάσει ένας μήνας και δεν ανοίξει το ολοήμερο η διεύθυνση θα αξιολογήσει την κατάσταση με βάση τις αντιδράσεις των γονέων και θα αποφασίσει αν θα καλύψει το κενό ή όχι.
Συγνωμη που απευθυνομαι εδω αλλα στο θεμα που αντιστοιχει η περιπτωση μου δεν μου απαντησε κανεις: Στη πρωτοβαθμια ανατολικης αττικης που χωριζεται σε α ανατολικη και β ανατολικη αττικη και μας εβαλαν να δηλωσουμε δημους αναλογα με το που ειχαμε περασει , οταν μας εβγαλαν τις τοποθετησεις υπηρχαν ατομα που ενω ήταν α ανατολικης αττικης ,τους εστειλαν σε σχολεία της β ανατολικης αττικης.Ειναι νομιμο αυτο και που μπορουμε να απευθυνθουμε; Αυριο παρουσιαζομαστε στα σχολεια που μας τοποθετησαν ή παμε κατευθειαν στην πρωτοβαθμια;