*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334312 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #742 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 10:46:05 am »
β φάση εννοείται ότι δεν χρείαζεται να περιμένουμε, γνώμη μου ,ότι τελείωσε το πράγμα για φέτος και γενικά δεν ξέρω πιο είναι το μέλλον μας ως αναπληρωτές...άντε να πάρει λίγους ακόμα ,ελάχιστους κι αυτόυς από ανάγκη.....η καταδίκη μας υπογράφτηκε για εμάς πρίν από εμάς......μετά απο χρόνια δουλείας κάθομαι σπίτι και δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα........μόνο μια μεγάλη αλλάγη θα μας σώσει!!!με απεργίες 5ημερες δεν λυνεται το πράγμα σίγουρα......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:45 »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #743 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:11:12 am »
β φάση εννοείται ότι δεν χρείαζεται να περιμένουμε, γνώμη μου ,ότι τελείωσε το πράγμα για φέτος και γενικά δεν ξέρω πιο είναι το μέλλον μας ως αναπληρωτές...άντε να πάρει λίγους ακόμα ,ελάχιστους κι αυτόυς από ανάγκη.....η καταδίκη μας υπογράφτηκε για εμάς πρίν από εμάς......μετά απο χρόνια δουλείας κάθομαι σπίτι και δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα........μόνο μια μεγάλη αλλάγη θα μας σώσει!!!με απεργίες 5ημερες δεν λυνεται το πράγμα σίγουρα......

Εχεις δίκιο happy hippo αλλα ας μην ειμαστε εντελώς απαισιόδοξοι!εχεις δίκιο για τα τόσα χρονια δουλειάς κ για αλλα τόσα που σκέφτεσαι, αλλα αν δεν προσπαθήσει ο κλάδος μας εννοειται οτι ειναι σαν να εχουμε χάσει ήδη!Κατι θα βγει με τις απεργίες!Απο ο, τι βλεπω ως τωρα οι καθηγητές ανταποκρίνονται στις απεργίες κ αρωγοί τους σε αυτήν την προσπάθεια ειναι οι γονείς κ οι μαθητές!Κατι μπορει να βγει!!Μακαρι να γινει το ίδιο κ για τους ΠΕ 60!Παντως πιστεύω κ στη β φαση!Απλα σε λίγο καιρό!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #744 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:36:38 am »
Από 80- 100% επιτυχία η απεργία των καθηγητών και μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Δελτία τύπου από συλλόγους γονέων α' βάθμιας και β' βάθμιας εκπαίδευσης που προβαίνουν σε συνελεύσης και κατόπιν καταλήψεις σχολείων.. Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί της α' βάθμιας!!!! Αν δεν αντιστθούμε και τώρα το χάσαμε το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!

αν υπάρξει β' φάση θα την δούμε τον Οκτώβρη..... λέω εγώ!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #745 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:39:54 am »
Από 80- 100% επιτυχία η απεργία των καθηγητών και μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Δελτία τύπου από συλλόγους γονέων α' βάθμιας και β' βάθμιας εκπαίδευσης που προβαίνουν σε συνελεύσης και κατόπιν καταλήψεις σχολείων.. Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί της α' βάθμιας!!!! Αν δεν αντιστθούμε και τώρα το χάσαμε το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!

αν υπάρξει β' φάση θα την δούμε τον Οκτώβρη..... λέω εγώ!

Συμφωνώ απόλυτα με ολα τα παραπάνω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:45 »

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #746 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:40:15 am »
Πήρα πριν λίγο το υπουργείο μου είπαν ότι απομένουν 93 ακόμη πιστώσεις για Πε60 και Πε70 .Ρώτησα σχετικά με δηλώσεις υπουργών για κάλυψη των κενών και μου είπε ότι δεν έχει να σχολιάσει κάτι .Επιπλέον μου είπε ότι γιαπερισσότερεςπιστώσεις θα πρέπει να τις δώσει το ΓΛΚ.Πιστεύω ότι εάν γίνει μεγάλη κινητοποίηση και είναι και οι γονείς με το μέρος μας,κάτι μπορεί να γίνει....
Επίσης μου έδωσε και 2 τηλέφωνα για να ρωτήσω για τα ολοήμερα,εάν θα καταργηθούν κτλ...πήρα αλλά δεν απαντούν 210 3442244 21034423285

Αποσυνδεδεμένος μπουμπού

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #747 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:04:43 pm »
Καλημέρα Συναδέλφισσες/οι, αποφάσισα και εγώ να μπώ στην παρέα σας κ να ανταλλάσουμε τους προβληματισμούς μας!Ποιός το φανταζόταν αλήθεια,(όσο μεγάλη φαντασία κ αν διέθετε),όταν πρίν  απο 3,4,6, 5 εγώ προσωπικά χρόνια που αρχίσαμε να δουλεύουμε,πώς θα ερχόταν η στιγμή να συζητάμε,όχι για τις δραστηριότητες που κάνουμε με τα νηπιάκια μας στην τάξη,αλλά για το κάποτε αυτονόητο....ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ..!!!!ΤΡΑΓΙΚΟ!Και ο κλάδος μας δυστυχώς τίποτα!Οι μόνιμες,που συζητάω με παλιές μόνιμες συναδέλφους ούτε λόγο για απεργία!Μπράβο τους καθηγητες! Προσωπικα με σειρά στον αναμεωμένο πίνακα κοντά στο 60 και έχοντας δηλώσει μόνο την Μακεδονία,δεν ελπιζω τίποτα!Με το μνμ σου ROULA_S και την απάντηση που σου έδωσε το υπουργείο επιβεβαιώθηκα....

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #748 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:09:33 pm »
Εγώ ενα πράγμα ξέρω ,τώρα είναι η ευκαιρία μας να αντιδράσουμε μαζί με του καθηγητές ( πολλά μπράβο ) ,δυστυχώς η ΔΟΕ κοιμάται ....

Αποσυνδεδεμένος μπουμπού

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #749 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:16:51 pm »
Μακάρι να συμπαρασύρει και την πρωτοβάθμια η απεργία των καθηγητών!Και αυτοί λεφτά χάνουν,δεν ειναι Ωνάσηδες,αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσουν την αξιοπρέπειά τους!Θα φανεί απο την 48η απεργεία που κήρυξε η ΔΟΕ...Αν δεν πάει καλά είμαστε όντως άξιοι της μοίρας μας σαν κλάδος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #750 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:38:14 pm »
Πήρα πριν λίγο το υπουργείο μου είπαν ότι απομένουν 93 ακόμη πιστώσεις για Πε60 και Πε70 .Ρώτησα σχετικά με δηλώσεις υπουργών για κάλυψη των κενών και μου είπε ότι δεν έχει να σχολιάσει κάτι .Επιπλέον μου είπε ότι γιαπερισσότερεςπιστώσεις θα πρέπει να τις δώσει το ΓΛΚ.Πιστεύω ότι εάν γίνει μεγάλη κινητοποίηση και είναι και οι γονείς με το μέρος μας,κάτι μπορεί να γίνει....
Επίσης μου έδωσε και 2 τηλέφωνα για να ρωτήσω για τα ολοήμερα,εάν θα καταργηθούν κτλ...πήρα αλλά δεν απαντούν 210 3442244 21034423285

Σου είπε κ αριθμό?Τρομερη εντύπωση μου κανει!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #751 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:45:26 pm »
Παιδια πήγα να πάρω τη μικρη μου απο το κλασσικό νηπιαγωγείο κ η πρωινή κυρία ειχε φύγει με απόσπαση κ ηταν άλλη κυρία!Με τα πολλα, μου είπε οτι κ αυτη δεν τη βολεύει το νηπιαγωγειο κ περιμένει αντικαταστατρια για να φύγει κ αυτη. Της είπα οτι είμαι συνάδελφος κλπ κ είπε οτι θα γινει β κύκλος αποσπάσεων ( ετσι τουλάχιστον κατάλαβε η ίδια) κ β φαση νηπιαγωγων γιατι γινεται χαμός!Οταν τη ρώτησαν γονείς για απεργίες είπε οτι δεν κανει συνήθως!!Καταλαβαινετε εσείς τωρα....Παντως πιστεύω οτι αφού συμβαίνει αυτο 19 χιλιόμετρα έξω απο τη θεσσαλονικη....φανταστείτε τι γινεται σε αλλα νηπιαγωγεία!Εγω λέω αύριο πάντως να το συζητησω κ με άλλους γονείς κ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κ ως γονείς!!Θα δείξει....Υπομονη κ κάτι θα βγει!

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #752 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 01:56:31 pm »
κοριτσια πρεπει να ξυπνησουμε και εμείς!!μόνιμες,αναπληρωτριες ΟΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ!!οι καθηγητες ειναι πιο οργανωμενοι.ολοι εχουμε αναγκη τα λεφτα,αλλα καλυτερα να περιοριστουμε τωρα παρα μετα να πεινασουμε.τοσα χρονια παμε απο εδω κ απο εκει κ τωρα πιο των μελλον μας,να  μην εχουμε δουλεια...αν αυτό σας αρεσει;ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #753 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 02:10:53 pm »
κοριτσια εγω πιστευω πως πρεπει να μαζευτουμε κ να παμε εξω απο τα γραφεια των Α βαθμιων μας κ να αρχιζουμε να διαμαρτυρομαστε.αν δε βγουμε εξω στουσ δρομους να διαδηλωσουμε δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #754 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 02:28:09 pm »
πρέπει να ξεσηκώσουμε τους γονείς,να καταλάβουν πόση δύναμη έχουν,εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω,από την πρώτη μερα τους μίλησα,τους έδωσα τηλέφωνα να αρχίσουν να πιέζουν,πλήττονται αμεσα  κι αυτοί -το ολοήμερο δεν λειτουργεί(45 παιδιά)και μάλλον δεν θα λειτουργήσει

Αποσυνδεδεμένος παπ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #755 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 02:32:02 pm »
Εγώ ενα πράγμα ξέρω ,τώρα είναι η ευκαιρία μας να αντιδράσουμε μαζί με του καθηγητές ( πολλά μπράβο ) ,δυστυχώς η ΔΟΕ κοιμάται ....

θα τα καταφέρουν οι της δευτεροβάθμιας...κι εμείς θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο!!!!!!!!!!!πόσο πουλημένοι πια!!!!πόσο!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)