0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
β φάση εννοείται ότι δεν χρείαζεται να περιμένουμε, γνώμη μου ,ότι τελείωσε το πράγμα για φέτος και γενικά δεν ξέρω πιο είναι το μέλλον μας ως αναπληρωτές...άντε να πάρει λίγους ακόμα ,ελάχιστους κι αυτόυς από ανάγκη.....η καταδίκη μας υπογράφτηκε για εμάς πρίν από εμάς......μετά απο χρόνια δουλείας κάθομαι σπίτι και δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα........μόνο μια μεγάλη αλλάγη θα μας σώσει!!!με απεργίες 5ημερες δεν λυνεται το πράγμα σίγουρα......
Από 80- 100% επιτυχία η απεργία των καθηγητών και μακάρι να συνεχίσει έτσι!!! Δελτία τύπου από συλλόγους γονέων α' βάθμιας και β' βάθμιας εκπαίδευσης που προβαίνουν σε συνελεύσης και κατόπιν καταλήψεις σχολείων.. Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί της α' βάθμιας!!!! Αν δεν αντιστθούμε και τώρα το χάσαμε το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!!αν υπάρξει β' φάση θα την δούμε τον Οκτώβρη..... λέω εγώ!
Πήρα πριν λίγο το υπουργείο μου είπαν ότι απομένουν 93 ακόμη πιστώσεις για Πε60 και Πε70 .Ρώτησα σχετικά με δηλώσεις υπουργών για κάλυψη των κενών και μου είπε ότι δεν έχει να σχολιάσει κάτι .Επιπλέον μου είπε ότι γιαπερισσότερεςπιστώσεις θα πρέπει να τις δώσει το ΓΛΚ.Πιστεύω ότι εάν γίνει μεγάλη κινητοποίηση και είναι και οι γονείς με το μέρος μας,κάτι μπορεί να γίνει....Επίσης μου έδωσε και 2 τηλέφωνα για να ρωτήσω για τα ολοήμερα,εάν θα καταργηθούν κτλ...πήρα αλλά δεν απαντούν 210 3442244 21034423285
Εγώ ενα πράγμα ξέρω ,τώρα είναι η ευκαιρία μας να αντιδράσουμε μαζί με του καθηγητές ( πολλά μπράβο ) ,δυστυχώς η ΔΟΕ κοιμάται ....