0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας βγει ο κύριος Αρβανιτόπουλος επιτέλους να πει στους γονείς, στους Έλληνες φορολογούμενος πως ο ίδιος, η προχειρότητά του και οι αποφάσεις του κρατούν εδώ και 10 μέρες δέσμιους αναπληρωτές δάσκαλους και νηπιαγωγούς να πληρώνουν ξενοδοχεία κτλ (τους οποίους το κράτος έχει αρχίσει και πληρώνει ημερομίσθια) πάνω από έναν υπολογιστή ή ένα τηλέφωνο για να μάθουν το πού και αν θα δουλέψουν. Ας βγει να παραδεχτεί την προχειρότητα των διορισμών στην Α΄φάση, τον σχεδιασμό για την παράνομη τοποθέτηση των αναπληρωτών σε διαφορετικό νομό από εκείνον του διορισμού τους, το παράνομο σφράγισμα τον ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, το στίβαγμα των μαθητων σε τμήματα που ανήκουν στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της μεταπολεμικής Ελλάδας. Ας βγεί να πει πως άφησε άνεργους 20.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς "χαραμοφάηδες δημόσιους υπαλλήλους" που οργώνουν κάθε χρόνο την Ελλάδα, στερούμενοι για να προσφέρουν... Ας βγει να καμαρώσει για την ισοπέδωση της Ελληνικής Παιδείας, για τους εφιάλτες που ζωντάνεψε στις οικογένειες των εκπαιδευτικών με τις μεταταξεις, την αρνηση των αποσπάσεων, των μεταθέσεων, των νέων διορισμών!!!Και να μην ξεχάσει να θυμήσει στον ευατό του πως και αυτός είναι ένας δημόσιος υπάλληλος κι όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύει με... διαθεσιμότητα!!!
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 02:01:18 pmΕύχομαι μόνο να μην σκέφτονται να καλύψουν τα κενά στα νηπιαγωγεία με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των 490 ευρώ... http://www.dikaiologitika.gr/2013091716735/theseis-ergasias/8450-proslipseis-se-sxoleia-me-thn-koinwfeli-ergasia/menu-id-232.htmlτο θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο δείχνει, γιατί σκεφτείτε πως μέσα σπό αυτό το πρόγραμμα γιατί έτσι θα καλύψουν τα ολοήμερα........ το θέμα είναι να μην το αφήσουμε να περάσει!!!από την άλλη ο κόσμος έχει ανάγκη και θα γίνει χαμός με τις αιτήσεις, κι εννοείται πως κι εγώ η ίδια θα κάνω χαρτια!αχ.... με κάτι τέτοια προγράμματα- εκμετάλλευση θα μπαίνουμε στα σχολεία από εδώ και πέρα, να το θυμάστε!
Εύχομαι μόνο να μην σκέφτονται να καλύψουν τα κενά στα νηπιαγωγεία με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των 490 ευρώ... http://www.dikaiologitika.gr/2013091716735/theseis-ergasias/8450-proslipseis-se-sxoleia-me-thn-koinwfeli-ergasia/menu-id-232.html
Η δική μου εντύπωση είναι ότι το υπουργείο έχει γεμίσει χρόνια τώρα με στρατιές σφουγγοκωλάριων, κομματικών και προσωπικών. Απλώς τα τελευταία χρόνια εναλλασωνται στην κορυφή μαριονέτες/managers/πολιντικάντηδες. Οι δε περιφερειακοί Διευθυντές είναι καθαρά κομματόσκυλα. Πείτε ποιος απο σας αυτή την εποχή θα ήθελε να φέρει σφραγίδα ότι προωθεί εφαρμόζει και εξυπηρετεί διαταγές ενάντια στο συμφέρον του κόσμου που τον βρίζει.Μόνο πολιτικά φανατισμένοι, τυφλοί θα επιδίωκαν θέσεις ευθύνης υπο αυτό το καθεστώς.
Παράθεση από: evdokia στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 02:40:59 pmΠαράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 02:01:18 pmΕύχομαι μόνο να μην σκέφτονται να καλύψουν τα κενά στα νηπιαγωγεία με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας των 490 ευρώ... http://www.dikaiologitika.gr/2013091716735/theseis-ergasias/8450-proslipseis-se-sxoleia-me-thn-koinwfeli-ergasia/menu-id-232.htmlτο θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο δείχνει, γιατί σκεφτείτε πως μέσα σπό αυτό το πρόγραμμα γιατί έτσι θα καλύψουν τα ολοήμερα........ το θέμα είναι να μην το αφήσουμε να περάσει!!!από την άλλη ο κόσμος έχει ανάγκη και θα γίνει χαμός με τις αιτήσεις, κι εννοείται πως κι εγώ η ίδια θα κάνω χαρτια!αχ.... με κάτι τέτοια προγράμματα- εκμετάλλευση θα μπαίνουμε στα σχολεία από εδώ και πέρα, να το θυμάστε!αφου λεει οτι δεν εχει κενα, γιατι να παρει απο αυτο προγραμμα εκπαιδευτικουςΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑevdokia σε παρακαλω καντο αναρτηση στο φβ,και ρωτα αν μπορεις τους αιρετους
το ανέρτησα σε οσες σελίδες διαβάζω, ρώτησα Καψαλάκη και Μπράτη, αν εχω απάντηση θα σας πω...
Παράθεση από: evdokia στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 03:00:26 pmτο ανέρτησα σε οσες σελίδες διαβάζω, ρώτησα Καψαλάκη και Μπράτη, αν εχω απάντηση θα σας πω...σ ΄ευχαριστουμε πολυ,εχω τρελαθει, αν ειναι ποτε δυνατονκαλε αν γινει αυτο πρεπει να αρχισουν τις κινητοποιησεις οι δικοι μας γονεις, εφαγαν για τις σπουδες μας μια περιουσια ο καθενας (χωρια τα μεταπτυχιακα) για 425 ή 470 E, χωρις αδειες,8ωρο και "το κεφαλι χαμηλα"?Ε Ο Χ Ι
Δημήτρης ΜπράτηςΗ εικόνα της πλήρους διάλυσης που επικρατεί στο υπουργείο παιδείας επιβεβαιώνεται και από τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι προσλήψεις των αναπληρωτών.Στην αρχή έκαναν "λάθος" και ανακοινοποίησαν ξανά τον πίνακαΤώρα που υποτίθεται πως διορθώθηκε το "λάθος" υπάρχουν πλεονάζοντες αναπληρωτές π.χ.στην Αρκαδία ,την Ευρυτανία τους οποίους τους μετακινούν σε άλλους νομούς της περιφέρειας, οι περ.Δντές,χωρίς να έχουν τέτοιο δικαίωμα εκ του νόμου.Τους ζητούν υπεύθυνες δηλώσεις με την απειλή της ανάκλησης του διορισμού τους.Κι αυτοί που δήλωσαν τις περιοχές στις οποίες μετακινούνται οι προσληφθέντες κι έχουν περισσότερα μόρια τι θα γίνουν;;;καμιά απάντηση δεν πήρα στο ερώτημά μου,από το αρμόδιο τμήμα...Ρωτήστε τον υπουργό μου είπαν ...αυτός καθόρισε τα κενά..όπως και στις αποσπάσεις...Άσχετοι,ανίκανοι και επικίνδυνοι!Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · πριν από 22 λεπτά από κινητό ·"Δεν πηραμε απαντηση τι γινεται τελικα με τις μετακινησεις κ αν ειναι νομιμες!!!!