0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τηλεφώνησα στο υπουργείο σήμερα ως μητέρα νηπίου για να παραπονεθώ για την όλη κατάσταση που επικρατεί. Μου απάντησε ένας κύριος ευγενικός στην αρχή, ερειστικός στη συνέχεια. Όταν του είπα ότι δουλεύω και έχω πρόβλημα με το παιδί μου μου απάντησε ότι τα νηπιαγωγεία δεν είναι χώρος φύλαξης..Συζητούσαμε ώρα πολύ και επειδή μιλούσα με στοιχεία, ίσως να κατάλαβε ότι δεν ήμουν μητέρα μου λέει "κυρία μου δεν έχει λεφτά το κράτος, φαλιρίσαμε πως να στο πω να το καταλάβεις, δεξου το και προχώρα" εεεε καλά ποιος είδε Τον Κύριο και δε τον φοβήθηκε. Έχασα την ψυχραιμία μου και του λέω"συγγνώμη πληρώνεσαι για τη δουλειά που κάνεις; μου λέει ναι, ε τότε πως φαλιρίσαμε; ή δουλεύεις εκεί για το κοινο καλό;;;;" Θορυβήθηκε και μου λέει να σας δώσω κάποιον άλλο αριθμό να μιλήσετε με τον Υπουργό ή κάποιον συνεργάτη του. Μόλις άκουσα τη λέξη υπουργός με έπιασε ρίγος.. "Δε μιλάω με κανέναν Υπουργό που δεν έχει ιδέα τι του γίνεται και βγαίνει με στόμφο και λέει πως μέχρι την Τετάρτη θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που αφορούν τα σχολεία. Είναι μια γλάστρα και ποτίστε τη για να την καμαρώνετε". ΤΕΛΕΙΑ.........
Παιδιά τώρα ενημερώθηκα για όλα αυτά... Πόσο άσχημη τροπή παίρνουν τα πράγματα... Κάποιος το είχε γράψει στο φόρουμ για το πρόγραμμα του οαεδ αλλά είχαμε μείνει ήσυχοι επειδή αναφέρθηκε πως θα αφορά σχολικούς φύλακες. Δυστυχώς τελειώσαμε... Έτσι πιστεύω.
Ας μην πανικοβαλλομαστε με εκφρασεις του στυλ "τελειωσαμε".... καθηστε να δουμε αν αφορα νηπιαγωγους γενικης παιδειας....το θεωρω εξαιρετικα ακραιο......ας κανουμε υπομονη!