0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο οτι ξερω αν βρισκονται σε διαθεση καποιοι στη γ α θηνασ ειναι μερικοι αναπληρωτεσ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ πριν 3 λεπτάΣυνάδελφοιΚυοφορεί εδώ και καιρό το θέμα πρόσληψης εκπαιδευτικών από τον ΟΑΕΔ για τα σχολεία μας. Μια πράξη απαράδεκτη, αφού έχει ως μόνο στόχο τη μείωση της ανεργίας, αλλά στην ουσία καταστρατηγεί την εκπαιδευτική διαδικασία, την επετηρίδα, με συμβάσεις το πολύ εξάμηνες (άρα πάμε με το νέο έτος) κ.α. Είναι αμφίβολα αν θα αναγνωρίζεται η συγκεκριμένη προϋπηρεσία ενώ οι μισθοί θα είναι μισθοί ντροπής (490 ευρώ το ανώτερο) για επιστήμονες, όπως οι εκπαιδευτικοί.Γνωρίζαμε αρχικά ότι θα αφορούσε την ειδική αγωγή και συγκεκριμένα τα ΚΕΔΔΥ και τα υπό ίδρυση ΕΔΕΑΥ. Διαβάζοντας προσεκτικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα που δεν είναι ιδιαίτερα διευκρινιστικό συμπεραίνω ότι:• Το μεγαλύτερο κομμάτι θα αφορά τη
κοριτσια δενμπορω πλεον να διαβαζω ενα σωρο πραγματα πυ δεν ισχυουν και μασ ανχωνουν ολουσ.ειμαι αναπληρωτρια τησ α φασησ και σημερα εμαθα οτι την επομενη εβδομαδα θα γινει β φαση αναπληρωτων απο το γραφειο.θα παρει μεσω εσπα με μισθο ιδιο με εμασ που ειμαστεστην α φαση.
στην β΄αθηνας και στην άνατολικη αττικη τι γίνετε με τους αναπληρωτες?ας μεταφερει καποιος νεοτερα τοσα ακουγονται για μετακινησεις...ας μαθουμε τι γινετε στις διευθυνσεις
λοιπον δεν ξερω γι αυτο με τον οαεδ, παντως εγω σημερα παλι εμαθα απο εγκυρη πηγη πιστευω οτι την εβδομαδαπου μας ερχεται θα γινει β φαση και θα παρει περιπου 600 ατομα! μακαρι να ισχυει! οτι μου ειπαν σας λεω!