*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334437 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #980 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:33:47 am »
δεν τιθεται θεμα τσακωμου..μονιμων αναπληρωτων και μη
βρισκομαστε σε " εμπολεμη κατασταση" αυτη την στιγμη ... μας παιρνουν τα ψιχουλα που μας δινανε και εχουμε αρχισει και παραφρονουμε...
ολοι μας καναμε την αναπληρωση γιατι υπηρχε η ελπιδα του διορισμου...ειδαλως γιατι να φυγεις απ το σπιτι σου και να χαλας ενα καρο χρηματα???
δεν συμφωνω καθολου με το προγραμμα του οαεδ...ισα ισα με πληττει... αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να μιλησω για τα χαζα κοριτσακια που θα τρεξουν να κανουν τα χαρτια τους μετην ελπιδα οτι και αυτες κανουν μια αρχη στην εκπαιδευση.
ναι αυτο ειναι ταφοπλακα για ολους μας μην γελιομαστε αλλα δεν μπορεις να προσβαλεις καποιους για να αντισταθεις..
βρες αλλο τροπο...παραγωγικο... δεν μπορεις να στερησεις απο κανενα την ελπιδα .... ΕΙΔΙΚΑ οταν και εσυ καποτε την ειχες κλεψει απο αλλους  :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:28:14 »

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #981 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:37:34 am »
ειπες κατι πολυ σωστο.. δεν μπορεις να στερησεις την ελπιδα απο κανεναν...   δυστυχως ομως ερχονται αλλοι και μας τη στερουν...κ παει ολο αυτο αλυσιδα...

Αποσυνδεδεμένος elena maria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #982 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 12:00:42 pm »
http://www.paideia-ergasia.gr/news/ekpaideutikoi/3910-ton-oktovrio-nea-fasi-anapliroton

σε αυτο την ιστοσελιδα του paideia-ergasia αναφερει οτι η β φαση θα γινει αρχες του Οκτωβρη για την δευτεροβαθμια αλλα δεν αναφερει πουθενα για την  πρωτοβαθμια γιατι??? μηπως δεν εχοτυν πληροφοριες ή δεν γινει β φαση ακομα?

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #983 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 12:06:08 pm »
http://www.paideia-ergasia.gr/news/ekpaideutikoi/3910-ton-oktovrio-nea-fasi-anapliroton

σε αυτο την ιστοσελιδα του paideia-ergasia αναφερει οτι η β φαση θα γινει αρχες του Οκτωβρη για την δευτεροβαθμια αλλα δεν αναφερει πουθενα για την  πρωτοβαθμια γιατι??? μηπως δεν εχοτυν πληροφοριες ή δεν γινει β φαση ακομα?

πέρυσι πάντως η δική μας β΄ φάση είχε γίνει την 1η βδομάδα του Οκτώβρη. Το θέμα είναι πως σε πολλά ΠΥΣΠΕ και κυρίως στην Αθήνα δεν εχουν ακόμα τοποθετήσει τους αναπληρωτές της α΄ φάσης. Μάλιστα τους βγάλανε υπέραριθμους και τους έδωσαν στην περιφέρεια....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:28:14 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #984 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 01:17:53 pm »
δεν τιθεται θεμα τσακωμου..μονιμων αναπληρωτων και μη
βρισκομαστε σε " εμπολεμη κατασταση" αυτη την στιγμη ... μας παιρνουν τα ψιχουλα που μας δινανε και εχουμε αρχισει και παραφρονουμε...
ολοι μας καναμε την αναπληρωση γιατι υπηρχε η ελπιδα του διορισμου...ειδαλως γιατι να φυγεις απ το σπιτι σου και να χαλας ενα καρο χρηματα???
δεν συμφωνω καθολου με το προγραμμα του οαεδ...ισα ισα με πληττει... αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να μιλησω για τα χαζα κοριτσακια που θα τρεξουν να κανουν τα χαρτια τους μετην ελπιδα οτι και αυτες κανουν μια αρχη στην εκπαιδευση.
ναι αυτο ειναι ταφοπλακα για ολους μας μην γελιομαστε αλλα δεν μπορεις να προσβαλεις καποιους για να αντισταθεις..
βρες αλλο τροπο...παραγωγικο... δεν μπορεις να στερησεις απο κανενα την ελπιδα .... ΕΙΔΙΚΑ οταν και εσυ καποτε την ειχες κλεψει απο αλλους  :-\

Με συγχωρείς.Εμείς όλοι που δουλεύαμε από ποιον είχαμε κλέψει την ελπίδα?Μήπως γιατί είχε λιώσει ο π--ος μας πάνω από ένα βιβλίο και καταφέραμε φτύνοντας αίμα να είμαστε ψιλά στον πίνακα?(αυτά εννοείται όλα μεσω ασεπ).Τι σας φαίνεται δίκαιο λοιπόν?
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος ELLAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #985 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 01:32:52 pm »
το θεμα εχει ξεφυγει τελειως...να ρωτησω κατι αν μπορει καποιος να μου απαντησει...το προγραμμα του οαεδ που αναρτηθηκε προσφατα σε βγαζει απο τον πινακα????μπαινεις σε αλλη κατηγορια????απλα αναρωτιεμαι.....τωρα αν καποιος κανει αιτηση ειναι δικαιωμα του...αλλα αν γινει αυτη η αρχη να ξερετε πως ο μισθος των εκπαιδευτικων θα πεσει πολυ εφοσον δει η κυβερνηση οτι με αυτο το προγραμμα προσελκυει πολλους.......αρα την βολευει παρα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #986 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 01:35:42 pm »
Όσο για τις ψήφους δεν ξέρεις τι ψήφισε ο καθένας και γενικεύεις.Προσώπικα δεν ψήφισα ούτε ψήφιζα κανέναν από δαύτους.Επίσης λέτε να γίνει κάτι.Τί?????????????????Κανείς δεν προτείνει κάτι οργανωμένο να κινητοποιηθούμε απλά καθόμαστε εδώ μέσα και μουρμουρίζουμε δεχόμενοι αυτά που μας σερβίρουν.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #987 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 01:36:45 pm »
ενα πλάνα της κυβέρνησης είναι να ρίξει κι άλλο τους μισθούς!

Αποσυνδεδεμένος bubbletrouble

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #988 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 02:30:20 pm »
Εγώ πρότεινα να ξεκινήσουμε κάτι οργανωμένο. Ούτε καν προβληματισμός δεν δημιουργήθηκε. Φαντάσου..............Εκτός κι αν υπάρχει η εντύπωση πως κάποιος ξέρει και έχει σκεφτεί τα πάντα και απλώς θα τα παρουσιάσει. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ . Έτσι καταλήγουμε στους "κυβερνητικούς εκπροσώπους".......έχουν σκεφτεί τα πάντα και τα παρουσιάζουν. Όποιος θέλει το φόρουμ να προσφέρει κάτι καλύτερο, ας το δείξει με τον εαυτό του στην πράξη. Εμένα με πείσατε πως δεν θ αλλάξει τίποτα. Υπάρχει και κάτι που λέγεται δημιουργικός διάλογος :-X ;D :P Μάλλον παρεξήγησα το ρόλο του φόρουμ εξαρχήςςςςςς :o :o :o :o ::)

Αποσυνδεδεμένος Omerta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #989 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 02:35:06 pm »
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
θα σας πω μια Ιστορία γνωστή στις παλιές και ίσως και στις νέες
Κάποτε ήταν η επετηρίδα. Κάποιος περιμενε 5-6-7 χρόνια για να δουλέψει ως αναπληρωτής και μετά μόνιμος στο δημόσιο. Κανόνιζαν την ζωή τους γιατί ξέραν πάνω κάτω πότε θα διοριστούν , παντρευόταν άνοιγαν μια δουλειά και εαν ερχόταν ο διορισμός αποφάσιζαν εαν θα τον δεχθούν ή όχι.
Ξαφνικά έρχεται ο ΑΣΕΠ όλες - όλοι πίσω από τον πίνακα χάρηκαν. Κοριτσάκια και αγοράκια 22-23-24 κτλπ που μόλις βγήκαν από το πανεπιστήμιο που είχαν πρόσφατα τα διαβάσματα αλλά και οι περισσότεροι χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις φάγαν με το σπαθί τους τους μεγαλύτερους. Όταν θα έχετε ένα παιδί που κλαίει και πεινάει και είστε άυπνοι και δουλεύετε για να τα βγάλετε πέρα οικονομικά πόσες ώρες θα διαθέσετε για διαβάσετε. Το σύστημα πέταξε κάποιους με την ρετσινιά ότι δεν είναι ο καλύτερος εεε και ???? Εγώ τα κατάφερα είμαι καλύτερος πιο έξυπνος επιτέλους η Ελλάδα πέταξε τους άχρηστους πτυχιούχους μεν αλλά κατώτερους δε. Εαν θέλαν τους καλύτερους αφήναν την επετηρίδα και βάζαν εξετάσεις στους μόνιμους.Είμαι υπερ μιας αντικειμενικής αξιολόγησης των προσόντων, επιμορφώσεις , ψυχολογικά τεστ κτλπ. Εκπαίδευση χωρίς βελτίωση, χωρίς εξετάσεις δεν υφίσταται !!!
Ήρθε ο ΑΣΕΠ πήρε όσους πήρε κάποιοι μπήκαν στο σύστημα με πλάγιους μεθόδους (ειδική αγωγή σεμινάρια). Σας θυμίζει τίποτα? Τεσπα αποφασίζουν να μην μετρήσει η προϋπηρεσία μέχρι το επόμενο ΑΣΕΠ. Πού είναι η απεργίες σας. Όλοι πίστευαν πως δεν είναι δυνατόν θα μου δώσουν τα μόρια κάποια στιγμή όταν γίνει ο ΑΣΕΠ. Τελείωναν πίσω μας πολλοί που δεν τους δώθηκε η ευκαιρία όυτε να δώσουν εξετάσεις. Μας βόλευε σκεφτήκαμε θα γράψω προυπηρεσία. Πιστεύετε ότι θα μας γράψει την προϋπηρεσία όπως παλιά? Στους νηπιαγωγούς είμαστε 2000 που δουλεύουμε αυτα τα χρόνια ξέρετε πόσες είναι πίσω μας 8000? Εγώ εαν ήμουν ένας πολιτικός  θα κοίταζα για τους ψήφους να εξυπηρετήσω τους 8000 χιλιάδες και όχι τις 2000. Έκαψα 2000 ζωές και ??? Δεν είχα κάψει άλλες τόσες παλιότερα και τι έγινε!!
ΞΥΠΝΑΤΕ
Πρέπει να πιέσουμε το υπουργείο να μας πει τους κανόνες του παιχνιδιού.Ώστε να ξέρουμε τι πρέπει να θυσιάσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα υπάρξουν εξετάσεις στο μέλλον , πόσα μόρια θα πάρουμε , πόσα από την προυπηρεσία, πόσα από τον γάμο, παιδιά, οικονομικά κριτήρια , κοινωνικά κριτήρια?? ΠΡΕΠΕΙ να απαιτήσουμε εξετάσεις για τους μόνιμους κτλπ. Όταν πας να παίξεις ένα επιτραπέζιο παιχνίδι πρώτα μαθαίνεις τους κανόνες και μετά εαν σου αρέσει παίζεις.
Αυτά είναι τα προβλήματα του κλάδου. Λέτε να τους ιδρώνει το αυτί εαν προστεθούν για 2 χρόνια άλλοι 10000 άνεργοι αναπληρωτές όταν έχουν 1.500.000 ανέργους. Πιστεύετε ότι το υπουργείο και ο κάθε υπουργός χαίρεται που θα διώξει 10000 ++ ψήφους???
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Αυτό πρέπει να ζητήσουμε. Όσες δουλεύαμε τόσα χρόνια πώς μπορούμε να κατηγορούμε τις νέες συναδέλφισες που δεν τους δώθηκε η δυνατότητα έστω τον εξετάσεων???Ναι θα δουλέψουν και 400

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #990 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 02:44:41 pm »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου omerta!!! Αυτό είναι το θέμα. Μήπως να ξαναζωντανεύαμε το σύλλογο αναπληρωτών νηπιαγωγών?? πως μπορούμε να τα επικοινωνήσουμε όλα αυτά?? κάποια αιτήματα , κανόνες παιχνιδιού!! Για μένα έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #991 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 02:47:48 pm »
νομίζω πως οι κανόνες είναι γνωστοί.δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία.διαίρεση,όχι μόνο στο μικρόκοσμο του κλάδου μας αλλά γενικότερα στην κοινωνία.επίσης κανόνες που αλλάζουν διαρκώς,καμία σταθερότητα.

Αποσυνδεδεμένος Omerta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #992 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 02:50:28 pm »
Πως μπορούμε να πιέσουμε ώστε να υπάρξουν κανόνες στο παιχνίδι. Δεν θέλω τον Μπράτη και τον κάθε Μπράτη να πάει σαν ζητιάνος στο υπουργείο και να ζητάει να υπάρξουν θέσεις ή σαν την κατίνα της γειτονιάς να μου λέει τόσες θα πάρουν την επόμενη φάση.Κάθε χρόνο τα ίδια. Κανόνες θέλω να ζητήσει , αξιολόγηση , αδιάβλητες μεταθέσεις αποσπάσεις ώστε να νιώθω πως δεν παραγκωνίστηκα από το σύστημα για απλά ήμουν άτυχος ή δεν είχα δόντι.Ώστε να ξέρω πως ίσως για εμένα δεν κάνει το δημόσιο για τον α ή β λόγο. Στη βιολογία θυμάμαι ένα πείραμα πως μπορείς μειώνοντας το οξυγόνο σιγα σιγά το ποντικάκι να πεθάνει ήρεμα χωρίς να το καταλάβει.Απότομα μειώνοντας την παροχή οξυγόνου αντιδράει. Μας μειώσανε την παροχή  εδώ και χρόνια και η αντίδραση μας είναι χλιαρή και λάθος.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #993 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 02:56:41 pm »
Θεωρείς ότι κάποιος μπορεί να σου ΕΠΙ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη