0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποκλείεις ενδεχόμενο δόλο;Πως δεν είναι παράνομη;Άλλο να συμβεί μετακίνηση ενός εκπαιδευτικού μόνιμου ή αναπληρωτή γιατί κάπου υπήρξε έλλειμα-πλεόνασμα και άλλο η μετακίνηση 35 ατόμων με το καλημέρα.Και εν τέλει τι νόημα έχει η σειρά κατάταξης και τι νόημα έχουν οι προτιμήσεις που δηλώνουμε;Να βγάλουμε μια λοτταρία αν είναι έτσι.Θα υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος σε αυτούς που σχεδίασαν λάθος την φάση;
Καλημέρα,γνώμη μου, τα κενά είναι πολλά, θα βρεθούν πιστώσεις και θα πάρει κόσμο στη δεύτερη φάση.Αισιοδοξία, μην ακούτε κανένα.
Εχεις απολυτο δικιο!Ειναι διαφορετικο πραγμα οι μετακινησεις λογω κενων-πλεονασματων στη μεση της χρονιας, και διαφορετικο οι 35 υπεραριθμιες με το καλημερα, κατι που αποδεικνυει οτι αυτα τα κενα δεν υπηρχαν και μπορει ευκολα να αποδειχθει δολος εκμετταλευομενος το μανδυα του νομου.Νομιζω πως οσες αυτη τη στιγμη χανουν την εργασια τους λογω αυτων των μαγειρεματων, πρεπει να το ψαξουν νομικα!
Συμφωνώ. Έχει κανείς κάποια πρόταση; Να πάμε σε δικηγόρο; Σε εργατολόγο; Να το κάνουμε όμως όλοι μαζί, όσους μας προσπέρασε το σύστημα και στις περιοχές μας, πήρε άτομα με λιγότερα μόρια. Είμαι μία από αυτούς και είμαι μέσα σε κίνηση για νομικές διαδικασίες.
διάβασα στο fb αυτή την ερώτηση συναδέλφου... ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Σε ποιά πληροφορία βασίζει ο συνάδελφος την ερώτηση αυτή;
βεβαια....στην πρωτοβαθμια ανηκουν μονο οι δασκαλοι....