0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ritalamp και fivo με καταλαβαίνετε...από τους υπόλοιπους ζητάω συγγνώμη.Μηλιώκας, ποιμενικό ροκhttp://www.youtube.com/watch?v=rnSY_OUM0UM
"Fivo"(που πηγε η Μαγια???)
Παρακαλειται το μελος "Fivo"(που πηγε η Μαγια???) να παραιτηθει της προσπαθειας του να ανεβασει επικινδυνα το επιπεδο στη μουσικη
Παρακαλειται το μελος να προετοιμαζεται να ερμηνευσει "Μηδεια"
Τωρα που απετυχα ως εκπαιδευτικος,αναλαμβανω να σκηνοθετω φιλομουσες υπαρξεις κατα προτιμηση φιλολογους,ως τιμωρια για την αναθεση του μαθηματος που τους εχει γινει
Νicole, που εισαι???Θα χρειαστω βοηθο σκηνοθετη!
Welcome back
Dear fivo,λογω Franky τον πηρες τον ρολο!!!!Lucky you Kανε τη διανομη και των υπολοιπων ρολων στη φιλολογικη βραδια σας και τα ξαναλεμε Αν και για τον ρολο του Ιασονα σκεφτομουν το μελος Batman!Nα βλεπει στο προσωπο της Μηδειας τους ωρομισθιους και να εχουμε την επιθυμητη δραματικη ενταση!!!Αμα τον δω,θα του το προτεινω...Μας βλεπω να σκιζουμε με την πρωτοποριακη μας παρασταση Α bientot(epipetho, oxi paizoume)
Γεια σου ρε Sophie με τις ωραιες σου επιλογες!Επειδη διακρινω εναν λυπημενο τονο στο μηνυμα σου(για τους παλιους σου μουσικους φιλους),σου χαριζω ενα αγαπημενο μου κομματι απο εναν μουσικο που πιστευω οτι θα σου αρεσει
ένα τραγούδι που μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια....αφιερωμένο σε όσους σπούδασαν στα Γιάννενα τη δεκαετία του 90..στους παλιούς μου συμφοιτητές (που δυστυχώς χαθήκαμε, αλλά που θα το παλέψω να ξαναβρεθούμε..) στη