0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν υπάρχει λόγος Στίχοι: Χάρης&Πάνος ΚατσιμίχαςΜουσική: Χάρης&Πάνος ΚατσιμίχαςΠρώτη εκτέλεση: Γιώργος ΝταλάραςΆλλες ερμηνείες: Χάρης&Πάνος ΚατσιμίχαςΠώς ξεχαστήκαμε μονάχοι εδώ πέραπέρασαν κιόλας τέσσερις χειμώνεςαγάπη μου αφηρημένη αγάπηαπόψε με βαραίνουν σαν αιώνεςΛέω να βγω να πάω να μεθύσωνα ξαναπαίξουμε για λίγο να χαθούμενα σε σκεφτώ και να σε νοσταλγήσωκαι αν υπάρχει λόγος να γυρίσωΑχ πώς ξεχάστηκα μαζί σου εδώ πέραμε την αγάπη σου να με εξαφανίζειαγάπη μου αφηρημένη αγάπηακούω μέσα στη σιωπή το σπίτι να βουίζειΛέω να βγω να πάω να μεθύσωνα ξαναπαίξουμε για λίγο να χαθούμενα σε σκεφτώ και να σε νοσταλγήσωκαι αν υπάρχει λόγος να γυρίσω αφιερωμενο στην LK που διοριστηκε....κ στο μικρουλι της φωτο της LK που χαμογελαει και μου φτιαχνει το κεφι......(αληθεια, μεσα σε τσαντα εχει μπει..?)
LK να σου ζησει ευχομαι!!! πραγματικα δεν ξερω ,στο χω ξαναπει νομιζω, αυτη η φωτο μου φτιαχνει τη μερα...γλυκας ο μικρος! αντε να τον δεις και γαμπρο! χι χι χι! και ελπιζω μεχρι να παει γυμνασιο να εχουμε διοριστει κ εμεις..............χι χι! . σου ευχομαι κ παλι οτι καλυτερο και συγχαρητηρια!