0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.youtube.com/watch?v=SaQH1uMq7gE#Θηβαίος - Πόσο πολύ σ' αγάπησαΠόσο πολύ, πόσο πολύ,πόσο πολύ σ' αγάπησαπόσο πολύ σ' αγάπησαποτέ δε θα το μάθειςΑπ' τη ζωή, απ' τη ζωή,απ' τη ζωή μου πέρασεςκι αλάργεψες κι εχάθηςκαθώς τα διαβατάρικακι αγύριστα πουλιάΠόσο πολύ σ' αγάπησα,ποτέ δε θα το μάθειςΚι αν δεν προσμένεις να με δειςκι αν δεν προσμένεις να με δειςΚι εγώ πως θα ξανάρθεις,εσύ του πρώτου ονείρου μουγλυκύτατη πνοήΑιώνια θα το τραγουδώ,αιώνια θα το τραγουδώκι εσύ δε θα το μάθεις,πως οι στιγμές που μου 'δωσεςαξίζουν μια ζωήΠόσο πολύ σ' αγάπησα,ποτέ δε θα το μάθεις Για όσους πολύ αγάπησαν, με αυτόν τον πικρό τρόπο ...
Παιδια,εδω οι ιστοριες λεγονται Μουσικα!!! [Gr.Ice,αν ειναι να μας κολλανε ενσημα,εγω θα πρεπει να βγαινω στη συνταξη σε λιγακι...! (Χιουμορ,για οποιον δεν το καταλαβε... )]Για τα Κρινα,που ανεφερες,νομιζω οτι σαν να πολυεπηρεαστηκαν απο τους Tindersticks!Tην εχουμε κανει και παλαιοτερα την κουβεντα,νομιζω...Anyway,ωραια τα κομματια που παρεθεσες.Αν μπορεις, βαλε και το λινκ στο πρωτο!Τhanks για το ευχαριστο διαλειμμα απο το διαβασμα! ]Η Απουσιολογος που χαθηκε?? Sweet Dreams TEM,με προλαβες!Αφηνω το σχολιο για παραδειγματισμο!
Κι εκεί δε δίνουν μπύρες με το μεσημεριανό!