0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν το πιστεύω...μέχρι να γράψω το μήνυμα η Αναστασία είχε στείλει το ίδιο τραγούδι....ωραίο ....... στο μυαλό μου είσαι
Νοσταλγός του rock'n'roll Μουσική, Στίχοι, ερμηνεία: Γιάννης Γιοκαρίνηςhttp://www.greektube.org/content/view/55661/2/Κάποτε θυμάμαι πριν περάσουνε τα χρόνιασ' ένα φωτισμένο μαγαζί μες στην Ομόνοιαχάζευα τον Έλβις, μύθο στη σκηνή...Μέσα μου κυλούσε ο ρυθμός της συνοικίαςμα η φαντασία μιας τρελής επιτυχίαςέψαχνε τις νότες για να εκφραστεί...Στις οθόνες έβλεπα μια μάντρα λιμουζίνεςμολυσμένη ατμόσφαιρα, φώτα και λαμαρίνεςάχρηστα κουρέλια, τόνους πλαστικό...Τέλειωνε το έργο και γραμμή για το Θησείογέρασε η αγάπη μας και μπήκε σε μουσείοθύμα μες στο κόσμο τον ηλεκτρικό...Νοσταλγός του Rock 'N Roll...Νοσταλγός του Rock 'N Roll...Και προβάλει σε οθόνη μυστική...Η παράσταση, Rock 'N Roll...Επανάσταση, Rock 'N Roll...Φυλαγμένη μες στη μουσική...Μου 'πανε μην μπλέξεις τα σκυλιά με τους ροκάδεςμα έτσι και δεν δούλευα θα τρώγαμε παπάδεςέπιασα λοιπόν δουλειά σε μαγαζί...Κι όταν οι αγρότες εκτονώνονταν και φεύγανέπαιζα τα σόλα που γι' αυτά με αποφεύγανκι οι μπράβοι στέκαν και κοιτάζαν σα χαζοί...Έκανα αποστείρωση χρονάκια δεκαδύομέσα σ' ένα γυάλινο οξυζενέ ωδείοκόσμος ξεχασμένος, πιάνο κλασσικό.Δεν είχα σπουδάσει σχεδόν τίποτα ως τώραμόνο της καρδιάς μου με συνέπαιρνε η φόραμα δεν έπαθα και τίποτα κακό...Νοσταλγός του Rock 'N Roll...Νοσταλγός του Rock 'N Roll...Και μια δόση ιδιότροπη στη συνταγή...Θέλει άνεμο, Rock 'N Roll...Ανατολικό, Rock 'N Roll...Μα στη Δύση να το φέρνουν οι ρυθμοί...Τώρα μες στο studio σαν είμαι βυθισμένοςστον καινούριο ήχο τριγυρνώ απελπισμένοςέχοντας μια σχέση επαγγελματική...Aλλα μου αρέσουν να τ' ακούω κι άλλα όχιμα το ηλεκτρόφωνο προσμένει σε κόχηκαι με φέρνει πίσω σε μια πόλη μαγική...Νοσταλγός του Rock 'N Roll...Νοσταλγός του Rock 'N Roll...Στης λεπτής ισορροπίας το σκοινί...Στη Μεσόγειο, Rock 'N Roll...Στυλ υπόγειο, Rock 'N Roll...Μα μονάχα με δυο στάσεις διαδρομή...All time classic μάγκες..Για όλους τους παλιούς φίλους...
http://www.youtube.com/watch?v=ddX7uj6NCaQ&feature=relatedτιποτα αστο κοπελα μου....αντε καλο βραδυ χαλαστηκα...