0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα!like the father,the son:welcome to jamrock,DAMIAN MARLEYαπο τα αγαπημενα μου.............http://www.youtube.com/watch?v=ksKoy8pcWBcenjoy!!
Παράθεση από: igniss στις Αυγούστου 28, 2010, 09:55:29 pman kai den einai facebook edw, polla likeeeeeeee! xaxaxaxaxax...πράγματι πολλές φορές σκέφτηκα ότι μας λείπει ένα like button!
an kai den einai facebook edw, polla likeeeeeeee! xaxaxaxaxax
... τόσο η(το) Δ(δ)ράμα, όσο και η Ξάνθη θα "τριγυρίζουν" και άλλους καθημερινά ..., τουλάχιστον ως τον επόμενο αναγκαστικό "σταθμό" ...
... συνήθεις οι πανηγυρισμοί .. και σε αυτό το γήπεδο ...
Παράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Αυγούστου 28, 2010, 10:44:04 pmΠαράθεση από: igniss στις Αυγούστου 28, 2010, 09:55:29 pman kai den einai facebook edw, polla likeeeeeeee! xaxaxaxaxax ...πράγματι πολλές φορές σκέφτηκα ότι μας λείπει ένα like button!
Παράθεση από: igniss στις Αυγούστου 28, 2010, 09:55:29 pman kai den einai facebook edw, polla likeeeeeeee! xaxaxaxaxax ...πράγματι πολλές φορές σκέφτηκα ότι μας λείπει ένα like button!
Κ α λ η μ έ ρ α aristos2 ,άλλη μια φορά με "προλαβαίνεις" μουσικά...αυτός ο σκοπός με τριγυρίζει καθημερινά ίσως γιατί πρόσφατα ξαναβρέθηκα σε αυτά τα υπέροχα μέρη..Δράμα - ΞάνθηΠέρασα Νικηφόρο, πέρασα Ανδριανήτράβηξα για Σταυρούπολη, Ροδόπη ακριανήΚι απ’ της βροχής την ανεμώναέδωσα μια στη πόρτα του χιονιάκαι μπήκα στον χειμώναΕίδα της γης τη στάχτητης προσφυγιάς το γκρίζο αδράχτικαι του πολέμου τη φαρέτραΕίδα και τον Ακρίτηπου ’χε στα σύνορα το σπίτικαι στην καρδιά του μαύρη πέτραΟυρλιάζαν οι ζουρνάδεςΤρέμανε τα νταούλιαΠιάσανε, λέει, εχθροί τα καραούλιαΉρθαν για το χρυσόμαλλο το ΔέραςΚλαίει, μοιρολογάει ο αγέραςΚλέψαν και το κλειδί της Ρωμιοσύνηςαχ Παναγιά μου, μόνους μας αφήνειςΚλέψαν και το κλειδί της ΡωμιοσύνηςΑχ Παναγία μου, εσύ μη μας αφήνειςΚαι το κερί του Γένους μας μη σβήνειςΠέρασα Νικηφόρο, πέρασα Ανδριανήτράβηξα για Σταυρούπολη, Ροδόπη ακριανή..Στίχοι: Γιώργος ΑνδρέουΜουσική: Γιώργος ΑνδρέουΠρώτη εκτέλεση: Τάνια Τσανακλίδου