0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
daniel, το ότι δε σου απαντώ δε σημαίνει αδυναμία. Σου εξήγησα και σε πμ ότι σέβομαι το χώρο της μουσικής και τους συναδέλφους. Εσύ επιμένεις να εκτίθεσαι.
κι εμείς αγαπήσαμε τον....Θρύλο αλλά δεν κάναμε έτσι τι δώρο να σας κάνω στην Ανάσταση ;
Παράθεσηdaniel, το ότι δε σου απαντώ δε σημαίνει αδυναμία. Σου εξήγησα και σε πμ ότι σέβομαι το χώρο της μουσικής και τους συναδέλφους. Εσύ επιμένεις να εκτίθεσαι. Τζακ τα χουμε πει και με π.μ. και ξερεις τη θεση μου και αν ηθελα να τσιγκλήσω ή οχι... Εσυ "θιχτηκες" ταχα μου από τις φωτό... Όλο "δεν απαντας" και "δεν απαντας" αλλά μας εχεις ξεσκισει στις ..απαντησεις... Όλο "δε σχολιαζεις" αλλά από κατω μας εχεις κι ένα κατεβατο.. Κι άλλοι χανουν αλλα δεν κανουν ετσι... Και μεχρι τώρα εσυ εχεις εκτεθει και κανεις άλλος. Πηγαινε πισω στα ποστ να δεις ποιος ξεκινάει να απανταει στον άλλο. Αν δεν εγραφες τιποτα, πραγμα αδυνατο προφανώς με κεινο το 13 από τη θυρα των φανατικων του ΠΑΟ που χεις κοτσαρει στο νικ σου -εγω δεν εχω κανενα daniel7, μου τελειωσε με την ..εφηβεία - δε θα χαμε ξεκινησει ..οπαδικό πόλεμο εδώ μεσα.. Αλλά η πικρα σου ισως ή ο φανατισμός σου, δε σου επιτρεπει να αφησεις τον αντιπαλο να βαλει το τραγουδακι του και να χαρει.. Πρεπει να το σχολιασεις.. Και μας βαζεις και για προσχημα και κανα τραγουδακι.. Αληθεια πόσα τραγουδια εχεις βαλει στη ζωη σου στη μουσικη; 10; Ξαφνικα ανακαλυψες το θεμα; Η μπαινεις μολις ανακαλυψες "εχθρο"; ΠαράθεσηΑν ήσουν αντικειμενικός θα γνώριζες ότι και από την άλλη ομάδα που σε πάτησε έλειπε όλη η άμυνα. Διαβασε (σε καμια σοβαρη εφημεριδα) ποιοι λειπουν και λειπανε από μας, ποιοι βγηκαν αναγκαστικα εξω, και κοιτα ποια "όλη η αμυνα" έλειπε από σας... Και σκεψου τι έγραψες μετα..ΠαράθεσηΔεν έχω ζηλέψει τίποτα αγαπητέ μου. με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα (και χωρίς παράγκα!) WinkΠολύ σωστα κανεις που σ' ενδιαφερει το πρωταθλημα! Γι 'αυτό δεν έπρεπε να παρασυρθεις και να σχολιασεις το μηνυμά μου.... Όσο για "παραγκες", την ΕΠΟ του Τριβελλα την ξεχασες φαινεται η δεν την ξερεις γιατι εισαι μικρός.. Το ονομα του παλιου σου προεδρου καποτε το ηξερε ολη η Ελλαδα σαν "
Αν ήσουν αντικειμενικός θα γνώριζες ότι και από την άλλη ομάδα που σε πάτησε έλειπε όλη η άμυνα.
Δεν έχω ζηλέψει τίποτα αγαπητέ μου. με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα (και χωρίς παράγκα!) Wink
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 22, 2010, 03:05:24 pmΣαπφω: Κελομαι σε ΓογγυλαΠαράθεση από: ageliki87 στις Μαρτίου 22, 2010, 03:29:34 pmΚαρράς -Αγάπα με τις ώρες που μπορείς ...χμμμμ...αναρωτιεμαι ποσο πιο τρελαμενα θα μπορουσε καποιος να υμνησει τον ερωτα...μιλω φυσικα για το μεγιστο ασμα του
Σαπφω: Κελομαι σε Γογγυλα
Καρράς -Αγάπα με τις ώρες που μπορείς
Θα επανέλθω με παραγγελιά για Μητσοτάκη!