0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που πηγατε ολοι? μονο εγω θα σας διασκεδαζω για να πινετε το ουζακι?....χαχαΑς ειναι, ενα ακομα....Ο Εραστής Σου http://www.youtube.com/watch?v=A2pcMYN1pDo
1oν) Όταν ειπα πως είμαι φίλος της μουσικης εννοουσα της μουσικης με την ευρεια εννοια και όχι (μονο) του κατά τα άλλα εξαίρετου τοπικ.2 ον) Σταματα σε παρακαλώ να το παιζεις ..μεντορας και «παλιός» και να μου λες τι να μαθαινω και τι όχι. Αν κοιταξεις στο προφιλ μου θα δεις ότι έχω λογαριασμό στο pde πριν από σένα. 3 ον) Θα αρκουσε ένα απλό αντρικιο «συγγνωμη, εχεις δικιο, εγω ξεκινησα πρωτος». Δεν έχουμε να μοιρασουμε κατι. Ο καθενας χαιρεται να βλέπει την ομαδα του να πηγαινει καλά και να παιζει καλή μπάλα. Φέτος την πιο σταθερη απόδοση ειχε η ομαδα σου και δικαια το πηρε και μπράβο της. Από την άλλη δεν καταλαβαινω που βρισκεις τις προκλήσεις και τις αναφερεις συνεχεια. Ο μονος που υπηρξε (με τη λογικη σου) προκλητικός ήσουν εσυ όπως σου απέδειξα. Πριν από το πρωτο σου μηνυμά (που σου παρεθεσα) υπαρχει εστω και ..10, 20 σελιδες πισω κάποιο άλλο που σε «προκαλει»; Μηπως φανταζεσαι παντου προκλήσεις και αναζητεις εχθρους; Και από πού κι ως που συνεχιζεις και απαντας και θεωρεις προκληση το να βαλει καποιος τον υμνο της ομαδας του η να αφιερωσει στην ομαδα του ή να πανηγυρισει σε μια χαρα της, χωρις σημειώνω να μιλησει απαξιωτικα για τις άλλες; Αθλητικό-μπατσο σε βάλαμε στο pde; Δεν εχει άλλος δικαιωμα να γραψει για ομαδα παρα μονο εσυ; Τι λε ρε;.. 4 ον) Όπως σου εξηγησα, τα π.μ δε καταληγουν πουθενα μεταξυ ανθρωπων με διαφορετικές προτιμησεις σε θεματα ομαδων. Υπάρχει τόση περιπτωση να τα βρουμε για τις ομαδες μας, όση να ...προσλάβουν όλους τους ωρομισθιους μονιμους την επομενη χρονιά. Μην επιμενεις λοιπόν, εκτος και εχεις το συνδρομο ..της κατηχησης. 5 ον) Δεν ξερω αν χαιρομαι που δε με διέψευσες και απαντησες. Μαλλον λυπαμαι που συνεχιζεις. Και ξερεις καλά κατά βάθος ποιος είναι πορωμένος και εκτιθεται δημοσια.