0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό βράδυ desperino,paraxene!! Αλλάζω κλίμα με Bill Παπακωνσταντίνου σε ένα τραγούδι αγαπημένο!!Σ'αγαπάω ακόμαΗ αγάπη δεν είναι μοναχά ένα βλέμμαούτε μόνο ένα "μείνε", θέλει όλο το αίμα...Η αγάπη μου είναι το πιο κόκκινο χρώμακατακόκκινη γίνε, σ'αγαπάω ακόμα...http://www.youtube.com/watch?v=V-ba-BaMLkE&playnext_from=TL&videos=MSguVuSmUeg
Παράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 24, 2010, 11:57:08 pmΔώσε desperino!!χιχιχι!! Καροτσέρη-
Δώσε desperino!!χιχιχι!! Καροτσέρη-
Παράθεση από: desperino στις Μαΐου 25, 2010, 12:02:14 amΠαράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 24, 2010, 11:57:08 pmΔώσε desperino!!χιχιχι!! Καροτσέρη-
Υ.Γ: Είναι άσχετο,αλλά θα το πω.. Σήμερα ήρθε εκεί που δουλεύω ο δάσκαλος που είχα στο δημοτικό και συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ που τον είδα! Δάσκαλος με κεφαλαία και πάνω από όλα άνθρωπος, εξαιρετικός άνθρωπος, πέρα από τις γνώσεις του. Κρίμα που δεν είναι ακόμα σε τάξη αλλά σε γραφείο και κρίμα που είναι έτσι τα σημερινά παιδιά και οι γονείς ακόμη, γιατί ίσως και να μην μπορούσαν να εκτιμήσουν την προσφορά του (σε πολλά επίπεδα,όχι μόνο μέσα στην τάξη) όπως θα του αξιζε!
Παράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 25, 2010, 02:59:23 pmΥ.Γ: Είναι άσχετο,αλλά θα το πω.. Σήμερα ήρθε εκεί που δουλεύω ο δάσκαλος που είχα στο δημοτικό και συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ που τον είδα! Δάσκαλος με κεφαλαία και πάνω από όλα άνθρωπος, εξαιρετικός άνθρωπος, πέρα από τις γνώσεις του. Κρίμα που δεν είναι ακόμα σε τάξη αλλά σε γραφείο και κρίμα που είναι έτσι τα σημερινά παιδιά και οι γονείς ακόμη, γιατί ίσως και να μην μπορούσαν να εκτιμήσουν την προσφορά του (σε πολλά επίπεδα,όχι μόνο μέσα στην τάξη) όπως θα του αξιζε! ....και κριμα που δεν ειμαι και γω σε ταξη. θα με εκτιμουσαν τα παιδια και για τις γνωσεις μου και για την προσφορα μου. Γιατι με σας εδω μεσα,που να βρω εκτιμηση? !!! μου βγαζετε το ονομα χωρις αποδειξεις !!! χαχα