0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗκαλουνται ολοι οι φιλη της "μουσικης" του pde, και οχι μονο, καθως και τα μελη του σαιτ www.galop.gr οπως παρεβρεθουν στη συναντηση Σαββατο 19/6 στο σταθμο Μοναστηρακι, εξω απο το μετρό, και ωρα 7.30 το απογευμα, για να συζητησουμε τη πορεια και τις αρχές που πρεπει να διεπουν το νεο προγραμμα στη "μουσικη" (καθως εχει ξεφυγει πλεον η κατασταση ...!!!)Η συντονιστικη επιτροπη,Τα μέλη,....Εν Πειραιει τη 13η Ιουνιου του σωτηριου ετους 2010
τα θεματα:απουσιαζει η κλασικη μουσικη (μονο εγω εβαλα τελευταια ενα. Επειδη δεν ακουμε εμεις που γραφουμε δεν σημαινει οτι και οι αλλοι δεν ακουν!)απουσιαζουν τα ορχηστρικα κομματια.απουσιαζουν τα χορικα τραγωδιων απο θεατρικα (μονο εγω εβαλα ενα προτελευταια)απουσιαζουν τα παιδικα τραγουδια (μονο εγω εβαλα μερικα προ-προτελευταια. Ξερετε, πολλοι εχουν παιδια και υπαρχουν και οι συναδελφοι νηπιαγωγοι που ισως χρειαστουν κατι... εχουμε αδυναμια στα παιδια, τα αγαπαμε και συμπαραστεκομαστε στους πολυτεκνους που θελουν διορισμο εδω και τωρα. Δε καταλαβα γιατι οχι? ειστε καλυτεροι εκπ/κοι εσεις? ασε μας απο κει...πολεμοχαροι)απουσιαζουν τα ξεφτιλα τραγουδια (μονο εγω βαζω αρκετα. Ενω εσεις εχετε επιπεδο, ε? χαχα σας βλεπω πως τρωγεστε στα αλλα τοπικς!Υποκριτες!)τραβατε στο www.galop.gr να φαγωθειτε οσο θελετε....χαχατο ξενο τραγουδι πρεπει να περιοριστει. Αυτο να υπαρχει μονο στο www.pde-global.com. Εδω ειναι το ελληνικο pde. πρεπει να υποστηριζουμε το ελληνικο τραγουδι, υπο-κουλτουριαρηδες)πρεπει να δωσουμε εμφαση στο ρεμπετικο τραγουδιαπουσιαζει το δημοτικο τραγουδι (ευτυχως τελευταια εβαλαν και αλλοι εκτος απο μενα)τελος, καθε πρωι θα ανοιγει το μουσικο προγραμμα με τον υμνο του Παναθηναικου.Αυτα και αλλα θα συζητηθουν και αν βρουμε λυση.....χεστε με!υ.γ. θα πρεπει ο καθενας απο μας να αναλαβει να ειδοποιησει απο 10 τουλαχιστον ατομα να κανουν εγγραφη και στο www.galop.gr
τα θεματα:απουσιαζει η κλασικη μουσικη (μονο εγω εβαλα τελευταια ενα. Επειδη δεν ακουμε εμεις που γραφουμε δεν σημαινει οτι και οι αλλοι δεν ακουν!)απουσιαζουν τα ορχηστρικα κομματια.απουσιαζουν τα χορικα τραγωδιων απο θεατρικα (μονο εγω εβαλα ενα προτελευταια)απουσιαζουν τα παιδικα τραγουδια (μονο εγω εβαλα μερικα προ-προτελευταια. Ξερετε, πολλοι εχουν παιδια και υπαρχουν και οι συναδελφοι νηπιαγωγοι που ισως χρειαστουν κατι... εχουμε αδυναμια στα παιδια......