0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εισαγγελέας ορίζεται η Domenica (αντικειμενική ε; και όχι άλλη ποίηση έλεος!) . [/font]
περιμενατε παραμονη των γεννεθλιων μου να μου στειλετε τον εισαγγελεα! Μη τυχον και μου στειλετε ευχες αυριο κανεις σας, θα σας θεωρεισω και θα ειστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!( Η δικηγορος μου μου ειπε μολις τωρα οτι να μην απαναταω σε τιποτα και σε κανεναν μεχρι να διεξαχθει η δικη. ( μονο στο www.galop.gr μπορω να μπαινω...)
Παρούσα Don't worry my dear friend Markos! Μια χορηγία όπως αυτή του λοχαγού Μαντέλη μου είναι αρκετή http://www.youtube.com/watch?v=e9MEOF016DE
Σήμερα Δευτέρα 14 ιουνίου του 2010 και ώρα 15:15 ύστερα από πρόσκληση του μέλους , του ιστορικού μέλους να σημειώσω, aeee, συνήλθαν τα μέλη και οι φίλοι της Μουσικής σε συνεδρία με θέμα: «Εκδίκαση υπόθεσης Μάρκου με ενδεχόμενο δόλο». Άντε,ξεκινήστε να γράφω!Καλά,ο κατηγορούμενος την έκανε;;;
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 14, 2010, 02:45:19 pmπεριμενατε παραμονη των γεννεθλιων μου να μου στειλετε τον εισαγγελεα! Μη τυχον και μου στειλετε ευχες αυριο κανεις σας, θα σας θεωρεισω και θα ειστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!( Η δικηγορος μου μου ειπε μολις τωρα οτι να μην απαναταω σε τιποτα και σε κανεναν μεχρι να διεξαχθει η δικη. ( μονο στο www.galop.gr μπορω να μπαινω...)
Τι έχασα βρε παιδια;;;;ποιο είναι το κατηγορητήριο;;;;;