0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τζένη
The Muppets - "Kokomo" ( )
δασκαλιτσα....η χτεσινοβραδινη κρεπαλη εφερε πολυυυυυυ ζαλη !!!Ακομα δεν κοιμηθηκα τωρα γυρισα απο το μπανιο, θα φαω θα παω να τη πεσω λιγο, γιατι εχει συνεχεια το βραδυ...) Η φιλη σου πολυ καλη και στη παρεα.
Κεραυνός κι αστραπή http://www.youtube.com/watch?v=CnF-L9V2Ao0 Στίχοι: Δημήτρης ΦασουλάςΜουσική: Δημήτρης ΠαπαδημητρίουΠρώτη εκτέλεση: Παντελής Θαλασσινός
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 03, 2010, 03:44:39 pmδασκαλιτσα....η χτεσινοβραδινη κρεπαλη εφερε πολυυυυυυ ζαλη !!!Ακομα δεν κοιμηθηκα τωρα γυρισα απο το μπανιο, θα φαω θα παω να τη πεσω λιγο, γιατι εχει συνεχεια το βραδυ...) Η φιλη σου πολυ καλη και στη παρεα.Εμένα μου λες...Δυο μέρες δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι, το κεφάλι μου είναι χάλια..Τί είπιαμε ρε συ;;;;Χαχαχαχα!Δε θα ξαναπιώ έτσι, αλλά ας όψεται που ξέρεις να παρασέρνεις εσύ Η φίλη μου;;Ποια απ' όλες παιδί μου;Αφού με όλες καθόσουν, αν και είδα με μια από αυτές να είσαι "πιο κοντά" Και το "η φίλη σου πολύ καλή στην παρέα" από ποια άποψη το λες;;Γιατί από διαφορετική οπτική γωνία το έβλεπες εσύ και από διαφορετική οι άλλοι........