0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
της ευωδιες της Χιου επρεπε να το τονισεις!!!! μυρωβολος, μαστιχα και λεμονιες
ΥΓ. οχι, δε θα ολισθησω στις σκοτεινες ατραπους του αριστου2 ... αλλωστε, τι δουλεια εχει η ανθουσα οικονομια της λαικης αυτοδιαχειριζομενης λαοφιλεστερης ομαδας των
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 05, 2010, 03:18:34 pmΥΓ. οχι, δε θα ολισθησω στις σκοτεινες ατραπους του αριστου2 ... αλλωστε, τι δουλεια εχει η ανθουσα οικονομια της λαικης αυτοδιαχειριζομενης λαοφιλεστερης ομαδας των
domenica μηπως εχει απεργια;
α πα πα....μας πηρε η μποχα του λιμανιου...μαλλον χρειαζομαστε επειγοντως τον αερα το βαλκανικο...
...χαχαχαχα...δε χρειαζονται καλωσορισματα μωρε...παλια καραβανα , μονο λιγο καιρο ξαποσταινω και ξανα προς τη δοξα τραβω...
μαλλον χρειαζομαστε επειγοντως τον αερα το βαλκανικο...
...χαχαχαχα...δε χρειαζονται καλωσορισματα μωρε...παλια καραβανα , μονο λιγο καιρο ξαποσταινω και ξανα προς τη δοξα τραβω...( ...οπως θαθελε να πει κι ο αριστος για το συνονθυλευμα που θαυμαζει...)http://www.youtube.com/watch?v=InBbCB9PKCE
συνεχιζω ...περι νησων ο λόγος..............."Ικαρια μου" (Αρβανιτάκη)Καλοκαιράκι στην Ικαριά, αχ στο νησάκι θα 'ρθω ξανά.Το πρωί στο Γυαλισκάρι και το βράδυ με φεγγάριμε καριώτικο κρασάκι αχ, και με τα βιολιά και με τα βιολιά.Ικαριά μου, Ικαριά μου, αχ η αναρχική καρδιά μουκαι σ' αυτό το πανηγύρι αχ, πρώτη το χορό θα σύρεισ' όλα τα νησιά, σ' όλα τα νησιά.Καλοκαιράκι στην Ικαριά, με το βαρκάκι για τα ανοιχτά.Μαγγανίτη και Φραντάτο θα τα κάνω άνω κάτωμ' όλη την τρελοπαρέα αχ, και με τα βιολιά και με τα βιολιά.
aristos2, μην τον παρεξηγείς! Κάτι η ηλικία κάτι ο καυτός ήλιος...