0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θάλασσες, στο κλίμα της ημέρας
Δεν είμαι σίγουρη για τον τίτλο του τραγουδιού, αλλά είμαι σίγουρη ότι μου αρέσει απίστευτα!!! Χάρις Αλεξίου-Ένα φιλί του κόσμου
καλησπέρα πολλά γενέθλια βρε παιδιά!!!!!!……τι γίνεται??? …… χα.. το ξέρω πως όλοι προσπαθείτε να με φτάσετε…(ηλικιακά) ……….δεν θα τα καταφέρετε όμως…..είναι ωραία εδώ ψηλά και το απολαμβάνω domenica…. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ η ζωή σου να είναι γλυκιά
domenica .....ήμουνα απρόσεκτος και την ονομαστική σου γιορτή την μετέτρεψα σε γενέθλια …sorry………. οι ευχές όμως παραμένουν…………..να είσαι καλά και όλα τα καλά για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς.
aeee, οι καλές ψαριές γίνονται στα ρηχά!Το Σάββατο το μεσημέρι θα σου στείλω ψάρια, αν έχω πολλά θα στείλω σε όλο το pde!
ομολογώ οτι ξεσηκώθηκα από την επιλογή της aeee.. Μάτια σαν και τα δικά σουhttp://www.youtube.com/watch?v=MVwaDf-dMZM&feature=related(γιατί δεν μπορώ να βρω τους στίχους...)
kozzi1 τώρα καταλαβαίνω γιατί ο aristos2 αγαπά να σε πειράζει ..το σίγουρο είναι πως εμείς τουλάχιστο (στη μουσική παρέα) είμαστε εραστές της θάλασσας ..
Eviva Espana Σε χαιρετά το ελληνικό αδιόριστο προλεταριάτο, το πληγωμένο εσχάτως εκ της καγκελαρίας ..., εναγκαλισμένο με τον μυθικό Ντιέγκο ...Ο παραπάνω ενθουσιώδης κύριος ελπίζω να μην είναι ο Kozzi αυτοπροσώπως ..., το όπισθεν μνημείο γκρίζο, μα όχι όσο ο Λευκότερος - δε γίνεται - Πύργος ...!Το Σάββατο το μεσημέρι θα σου στείλω ψάρια, αν έχω πολλά θα στείλω σε όλο το pde!... για μένα, φίλτατε psara, τσιπούρα ...