0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.youtube.com/watch?v=2mqJ7yiKhZk&playnext_from=TL&videos=c_UVu8XMz3AΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ - ΜΙΛΩ ΜΙΛΩ Μιλώ σου με τα μάτια μουκι αυτό νομίζω φτάνεινα καταλάβεις η καρδιά μουσε ποια μεριά σε βάνειΤον τόπο που 'χω στην καρδιά μουγια σένα φυλαμένοείναι μπαξές που μήδε εγώκαμιά φορά δε μπαίνωΦωτιά θα βάλω να καώκαι ύστερα θέλω να ρθειςτην στάχτη με τα χέρια σουτο σ αγαπώ να γράψειςΤην βλέπω και παραμιλώμιλάει και τα χάνωαχ δικιά μου νάτανετην προσευχή μου κάνωΩ την παντέρμη τη βραδιάκαι πως θα την περάσωπου πάλι με τα μάτια μουμόνο θα σ' αγκαλιάσωΠαράξενε μου έρωτασεβντά μου πεισματάρηνα κάτεχα η αγάπη μαςήντα τροπή θα πάρειΔεν σταματάω να σ αγαπώφως μου κακό δεν κάνωκαι όσο μ αρνείσαι θα πονάωγια σένα παραπάνωΚάθε βραδιά στο όνειρο μουσε περιμένω να ρθειςμα σαν θα φύγεις από αυτόγίνεται εφιάλτηςΌπου και να πάει η σκέψη μουσε σένα καταλαγιάζειαφού την γνώμη τσι καρδιάςο χρόνος δεν αλλάζειΞάπλωνε κόρη του σεβντάτσι ώρες που θα σου λείπωκαι εγώ θα γίνομαι όνειρομες στο γλυκό σου ύπνοΑπόψε θα ρθω να γενώκρυφά απ το όνειρο σουγια αυτό μωρό μου από νωρίςστον ύπνο παραδόσουΑπόψε θα ρθω να γενώόπως και κάθε βράδυτου ονείρου σου παρηγοριάκαι του κορμιού σου χάδιΜια τιμωρία ο Θεόςμεγάλη μου 'χει δώσειστο όνειρο να 'μαστε μαζίκι όταν ξυπνούμε όχιΠοτέ μου να μη σ' έβλεπαπάλι θα σ' αγαπούσαγιατί μέσα στα όνειρά μουσυχνά σε συναντούσαΝα μην αργείς να φαίνεσαινα πάψει να με νοιάζεινα έρθει η καρδιά μου στον τόπο τζηνα μην αναστενάζειΓίνου δεντρί κι εγώ πουλίστα φύλλα σου να λουφάσωκι αρόλιθο στα χείλη σουνα πιώ να ξεδιψάσωΉθελα να 'μαι θάλασσακι εσύ ποτάμι να 'σαινα έρχεσαι στην αγκάλη μουμωρό μου να κοιμάσαιΑν ήσουνα ο ουρανόςθα ήμουνα το φεγγάρικαι κάθε νύχτα αγάπη μουθα ήμασταν ζευγάριΠάντα θλιμένος περπατώσαν το χλωμό φεγγάριαπού με τον ήλιο δε μπορείνα γίνουνε ζευγάριΓνωρίζωτο φεγγάρι μουπως σου 'χω γίνει βάροςμα και να πω τον πόνο μουαλλού δεν έχω θάρροςΠερίμενάσε ωψ αργάςφεγγάρι μα δε βγήκεςκι αμοναχό στς μοναξιάςτον πόνο μου μ'αφήκεςΦεγγάρι τόσα μυστικάπου σου 'χω ειπωμένανα μη σ' ακούσω μια φοράνα μολοήσεις ένα/να μαρτυρήσεις έναΜέσα σε γυάλινο κλουβίθα βάλω την καρδιά μουνα τη θωρείς να μην μπορείςνα την πονάς κερά μουΘα την αλλάξω την καρδιά μουαφού οι γιατροί μπορούνεμα ίσως κι αυτή να σ' αγαπάσαν την παλιά φοβούμαιΘα την αλλάξω την καρδιάνα βάλω μαύρο βράχογια να μπορώ κι εγώ καρδιάσαν τη δικιά σου να 'χω
Καλησπέρα, σε μια δακρύβρεχτη βραδιά...
τελευταια μερα σημερα που θα κανω αφιερωση.
...ετσι μουρθε.http://www.youtube.com/watch?v=3cQH6LXGzzQΕρωτευμένοι σχιζοφρενείςΣτίχοι: Γιάννης ΑγγελάκαςΜουσική: Γιώργος ΚαρράςΠρώτη εκτέλεση: ΤρύπεςΤρέμουν τα πόδια μου το σώμα μου δειλιάζειΚάθε φορά που πλησιάζεις προς τα 'δωΜε ξεσηκώνεις με χαλάς και μ' αναγκάζειςΝα μπω γυμνός στο ηλεκτρικό σου μακελειόΜυρίζεις θάνατο μα εγώ σε γυροφέρνωΔεν έχω δύναμη μακριά να κρατηθώ