0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Domenica, τι ωραίες μουσικές...
υγ οσονούπω ξαναφεύγω και θα ησυχάσετε...
Παράθεσηυγ οσονούπω ξαναφεύγω και θα ησυχάσετε...Στο επανιδείν τότεΔεν θέλουμε να ησυχάσουμε από κανέναν, τουλάχιστον εγώ ,τα ησυχαστήρια είναι αλλού. Εδώ βρισκόμαστε για να τραγουδάμε (όταν/όποτε καθένας έχει όρεξη ) και για έναν επιπλέον λόγο (έτσι τον μάθαμε από τους πρώτους διδάξαντες ) να πειραζόμαστε ενίοτε, σαν μια παρέα που η τριβή της μέσω της Μουσικής της έχει δώσει μια επιπλέον οικειότητα.Όταν κάνουμε πλάκα πρέπει να δεχόμαστε και να μας κάνουν πλάκα...και να μην παίρνουμε τίποτε προσωπικά ,ακόμα κι αν υπάρχει ε(πι)μμονή . Κοντολογίς απ΄ό,τι έχω δει στο τόπικ αυτό αγαπιόμαστε ..…σε άλλα, που διαβάζω.. Λοιπόν πάω κι εγώ για καμιά βουτιά να συνέλθω … Καλό μεσημέρι άπασαι/άπαντες
......γιατί στην ουσία ψάχνουν το ξεροκόμματο………..και έχεις δίκιο…… οι σπουδές και οι γνώσεις τους είναι απίστευτες………μπροστά τους εγώ μοιάζω πολύ μικρός για να αξιολογήσω και να αποφασίσω …………
επειδή ζω καθημερινά σχεδόν την ίδια κατάσταση με σένα ΜΑΡΚΟ …….(μέσα από έναν χώρο που δεν θα έπρεπε να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο) ……με τρελαίνει η αγωνία των νέων παιδιών που περιμένουν την απόφαση για ένα κομμάτι ψωμί………γιατί στην ουσία ψάχνουν το ξεροκόμματο………..και έχεις δίκιο…… οι σπουδές και οι γνώσεις τους είναι απίστευτες………. μπροστά τους εγώ μοιάζω πολύ μικρός για να αξιολογήσω και να αποφασίσω ………….σε καταλαβαίνω φιλε.
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 28, 2010, 01:29:51 pmεπειδή ζω καθημερινά σχεδόν την ίδια κατάσταση με σένα ΜΑΡΚΟ …….(μέσα από έναν χώρο που δεν θα έπρεπε να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο) ……με τρελαίνει η αγωνία των νέων παιδιών που περιμένουν την απόφαση για ένα κομμάτι ψωμί………γιατί στην ουσία ψάχνουν το ξεροκόμματο………..και έχεις δίκιο…… οι σπουδές και οι γνώσεις τους είναι απίστευτες………. μπροστά τους εγώ μοιάζω πολύ μικρός για να αξιολογήσω και να αποφασίσω ………….σε καταλαβαίνω φιλε.paraxenos, πραγματικα και γω αισθανομαι πολυυυυυυ μικρος μπροστα τους! Η δυσκολια μου ομως δεν ειναι στο να επιλεξω καποια ή καποιον με βαση τα τυπικα προσοντα, οσο θελω να τον καταλαβω ως χαρακτηρα και το πως σκεπτεται και ενεργει σε δεδομενη κατασταση (οχι του τυπου..."κατσε να ρωτησω το μπαμπα μου"). εκαναν 46 ατομα αιτημα για προσληψη. 31 κοριτσια ηλικιας 23-25 και 15 αγορια ιδιας ή μεγαλυτερης ηλικιας.αυριο θα δω και τους υπολοιπους και τη δευτερα θα προτεινω 2,3 ατομα και ο γενικος θα αποφασισει.εκεινο που εγω προσεχω ειναι το πως εχει μεγαλωσει καποιος, τις συνθηκες και το πως αντιμετωπιζει τα πραγματα. Το να εχει κανεις 2 σελιδες με τυπικα προσοντα για μενα δεν λεει τιποτα και το εννοω. και ολα αυτα τα λεω δημοσιως για να περασω το μηνυμα πως fortuna audaces juvat (= η τυχη βοηθα τους τολμηρους)τραγουδακι τωρα για να χαλαρωσω και γω μαζι σας,Αν ήσουν άγγελος της γης