0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια!ioanna k exterr ,για να συνεισφέρω κ εγώ λίγο σαυτά που γράψατε περί πανκ σας δίνω κάτι από New york Dolls.....: http://www.youtube.com/watch?v=F9b5KKtyLiw
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 09, 2010, 07:01:46 pm... ευχαριστώ ..., να κι εγώ, ο φτωχός, μια αφιέρωση ..., να σημειώσω μέρα και ώρα ... Αφιερωνεται στον aristos2 για να μην αισθάνεται φτωχός.....αλλα.....πλούσιος!! Τα μάτια μου γι αλλού Στίχοι: Παναγιώτης ΣπυρόπουλοςΜουσική: Μάνος ΞυδούςΠρώτη εκτέλεση: Πυξ ΛαξΑς πάμε λίγο πίσω το εβδομήντα εννιάΠου άφηνα το σπίτι μου να ψάχνω για δουλειάΓιατί δουλειά δεν μου 'δινε αυτό το σύστημαΜε γέμιζε πτυχία χωρίς αντίκρισμαΈτσι πήρα τα μάτια μου γι αλλούΚαι τρύπαγε τ' αφτιά μου η φωνή του αφεντικού"Μαζί μου θα δουλεύεις σαν το σκυλίΚι αν έχεις αντιρρήσεις η πόρτα είν' ανοιχτήΑν θέλεις να πετάξεις στον έβδομο ουρανόΔώστα όλα μαλάκα για να ζήσω κι εγώ"Εκάθησα κοντά του χρόνια τέσσεραΜου φάνηκε πως ήταν δέκα-τέσσεραΣτο Μεσολόγγι πήγα να παρουσιαστώΜε στείλανε στον Έβρο για να συμμορφωθώΈτσι πήρα τα μάτια μου γι αλλούΚαι τρύπαγε τ' αυτιά μου η φωνή του Λοχαγού"Μαζί μου θα υποφέρεις σαν το σκυλίΓια να μην έχεις θέση στην απομόνωσηΕθνικόφρων θα 'σαι στον έβδομο ουρανόΝα σκοτώνεσαι μαλάκα για να υπάρχω κι εγώ"Απολυτήριο πήρα απ' το Πολύκαστρογιατί η διαγωγή μου ήταν λίαν καλώςΜε πήρανε κλητήρα σε Record Companyκαι σύντομα μπροστά μου ήταν η προαγωγήΈτσι μπήκα στον κόσμο των κουφώνΚάνοντας την φωνή μου μια φωνή αφεντικών"Μαζί μου θα ξεχάσεις τα συναισθήματαΔεν μ' ενδιαφέρει ο Dylan και τα ποιήματαΓια να πετάξει ο κόσμος στο έβδομο ουρανόΘα του δίνεις μαλάκα ότι θέλω εγώ"
... ευχαριστώ ..., να κι εγώ, ο φτωχός, μια αφιέρωση ..., να σημειώσω μέρα και ώρα ...
Δεν έχω αποδεχτεί την θέση aristos2
Παράθεση από: Boldini στις Αυγούστου 10, 2010, 12:11:52 amΔεν έχω αποδεχτεί την θέση aristos2 Εγώ σου την αναγνωρίζω ..., τρέμω "ακέφαλος" ..., είδες τι πάθαμε στο Θρύλο, εσχάτως ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 10, 2010, 12:19:03 amΠαράθεση από: Boldini στις Αυγούστου 10, 2010, 12:11:52 amΔεν έχω αποδεχτεί την θέση aristos2 Εγώ σου την αναγνωρίζω ..., τρέμω "ακέφαλος" ..., είδες τι πάθαμε στο Θρύλο, εσχάτως ...! όχι δεν ξέρω τι έπαθε ο Θρύλος... θα τα καταφέρεις και ...ακέφαλος!όλοι μας!
καλημερα κατα Μαρκον,καλησπερα για ολους τους υπολοιπους...ενα βιντεο για οσους αρεσει η κιθαρα ,η ζωγραφικη και το διαβασμα... δειτε το ειναι πολυ .....α ξ ι ο λ ο γ ο .. http://www.youtube.com/watch?v=Ar7cJ-_vhEc