0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και ... θερμά συγχαρητήρια στον jak, δια την επικήν ανατροπήν επί του Γηραιού ...
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 21, 2010, 08:24:22 amΚαλημέρα και ... θερμά συγχαρητήρια στον jak, δια την επικήν ανατροπήν επί του Γηραιού ... Ευχαριστώ θερμώς αρίστε δια τα συγχαρητήρια, δι ημάς άνευ "", δι υμάς πιθανώς!Αναστασία, είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει...Το καλύτερο παιδί - Πλούταρχος Γιάννηςhttp://www.youtube.com/watch?v=lW4MVLf6x1U&feature=relatedΤα 'χω με τον εαυτό μου που στο ψέμα πίστεψαπου ενώ ήσουν τα πάντα την ψυχή μου λήστεψα...Έχω κάνει τόσα λάθη μα πολύ σ' αγάπησακι αν μακριά σου έχω φύγει την καρδιά μου άφησα...Κάθε βράδυ κουβεντιάζω και με παίρνει το πρωίνα το ξέρεις σου φωνάζω πως σ' αγάπησε πολύτο καλύτερο παιδί... Τα 'χω με τον εαυτό μου που εσένα έχασαμα να ξέρεις, να θυμάσαι ότι δεν σε ξέχασα...Έχω κάνει τόσα λάθη μα πολύ σ' αγάπησακι αν μακριά σου έχω φύγει την καρδιά μου άφησα... Κάθε βράδυ κουβεντιάζω και με παίρνει το πρωίνα το ξέρεις σου φωνάζω πως σ' αγάπησε πολύτο καλύτερο παιδί...