0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...........σημασία έχει ν'αγαπάς...με μεγάλη χαρά "ανακάλυψα" πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου για όλη την παρέα και κυρίως για τον "πάντα με χαμόγελο" jak13 [/center]
Παράθεση από: domenica στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:54:55 am...........σημασία έχει ν'αγαπάς...με μεγάλη χαρά "ανακάλυψα" πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου για όλη την παρέα και κυρίως για τον "πάντα με χαμόγελο" jak13 [/center]O jack13 ειναιι απο τα σπανια παιδια τα πολυ καλα,.....συμφωνω απολυτα domenica.domenica, καντους 4 που συμφωνουν μαζι σου!!
Καλως τα παιδια....ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣhttp://www.youtube.com/watch?v=V4fTEX709QY
Ξύπνησα κεφάτη το πρωί (που λέει και η Τάνια) και σκεπτόμουν το χθεσινό παιχνίδι με τις λέξεις ,μέχρι που άρχισα να μονολογώ και να λέω σημασία έχει ν'αγαπάς...με μεγάλη χαρά "ανακάλυψα" πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου Στίχοι: Κυριάκος ΝτούμοςΜουσική: Λάκης ΠαπαδόπουλοςΠρώτη εκτέλεση: Μανώλης ΜητσιάςΣημασία έχειΣημασία έχει να 'μαστε μαζί,να 'χουμε έναν ώμο ν' ακουμπάμε,σημασία έχει να 'μαστε εκείπου άλλοι να καθίσουν δε χωράνε.Σημασία έχει και με τη σιωπήνα 'χουμε τον τρόπο να μιλάμε,σημασία έχει μέσα στη ζωήνα μπορούμε να χαμογελάμε.Μέσα στης ζωής τη δοκιμασίαν' αγαπιόμαστε έχει σημασία.Σημασία έχει μέσα στη ζωήνα μπορούμε να χαμογελάμε.Σημασία έχει όταν οι καημοίπέφτουνε απάνω στην καρδιά μας,σημασία έχει να 'μαστε μαζί,να τους πνίγουμε στην αγκαλιά μας.Μέσα στης ζωής τη δοκιμασίαν' αγαπιόμαστε έχει σημασία.Σημασία έχει και με τη σιωπήνα 'χουμε τον τρόπο να μιλάμε,σημασία έχει μέσα στη ζωήνα μπορούμε να χαμογελάμε...για όλη την παρέα και κυρίως για τον "πάντα με χαμόγελο" jak13