0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: apri στις Φεβρουαρίου 11, 2011, 01:01:14 amΥπέροχο το πρελούδιο, Damien. Έχω την εντύπωση ότι ακουγόταν και σε κάποια ταινία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πού.+++++++++++++++++++++++++++++@apri έχεις δίκιο ακουγόταν στην ταινία THE SOLOIST
Υπέροχο το πρελούδιο, Damien. Έχω την εντύπωση ότι ακουγόταν και σε κάποια ταινία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πού.
και για νας σας κανω λιγο να (χαμο)γελασετε...Oι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά1.. Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα... 2.. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.3.. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!4.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟ
Υπέροχο το πρελούδιο, Damien. Έχω την εντύπωση ότι ακουγόταν και σε κάποια ταινία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πού.Πολύ όμορφος και ο πίνακας του Rosseti. Έχουν γραφτεί πολλά για τους συμβολισμούς του και την παρουσία του μαύρου αγοριού. Πέρα όμως από όλα αυτά, αυτό που μένει είναι η απαράμιλλη ομορφιά του. Ευχαριστούμε....