0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβατήριο - Άλκηστις Πρωτοψάλτη Στίχοι: Λίνα ΝικολακοπούλουΜουσική: Νίκος ΑντύπαςΠρώτη εκτέλεση: Άλκηστις ΠρωτοψάλτηΈχω διαβατήριο, εισιτήριο, κουράγιο έχωΔωσ' μου τα μπαγκάζια σου με τα νάζια σου, ζωή σ' αντέχωΘα σε προδώσω μου 'χες πει, για ν' αγαπάς το σφάλμαΓιατί το θέλω αν δεν κοπεί, δε κάνει ο πόθος άλμαΘα σε προδώσω μού 'χες πει, για ν' αγαπάς τα πάνταΓιατί η ζωή είναι μουσική από πλανόδια μπάνταΈχω διαβατήριο, εισιτήριο, μαχαίρια έχωΔωσ' μου τα τραγούδια σου, με τα φλούδια σου, χυμούς να τρέχωΘα σε ματώσω μού 'χες πει, για ν' αγαπάς το αίμαΓιατί το θέλω αν δε κοπεί, δε σταματάει το ψέμαΘα σε ματώσω μού 'χες πει, για ν' αγαπάς το χέριΠου σού 'χει ανοίξει την πληγή, αλλά να βγει δε ξέρειΘα σε ματώσω μού 'χες πει,Θα σε προδώσω μού 'χες πει,Γιατί η ζωή είναι μουσικήαπό πλανόδια μπάντα ... ... και για όσους "αναζητούν" ... διαβατήριο ...
Μανώλης Λιδάκης & ΧαϊνηδεςΕίχα μια αγάπη μια φοράhttp://www.youtube.com/watch?v=FTMFbTbPoVkdomenica .....aeee ....epak aristo.........Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω Καλό ξημέρωμα σε όλους