0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Μάρκο......τι να πω ρε παιδί μου...ήθελα να ξερα...με ποιον μεταφυσικό τρόπο σου 'ρχονται αυτές οι εμπνεύσεις...
Αλλά δεν μου το βγάζειςαπ'το μυαλό Μάρκο πως κάποιος στα υπαγορεύει αυτά τα άσματα!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιανουαρίου 27, 2011, 09:46:59 pmΑλλά δεν μου το βγάζειςαπ'το μυαλό Μάρκο πως κάποιος στα υπαγορεύει αυτά τα άσματα! "καποια" να λες, οχι "καποιος"...για να εισαι σωστη!...χεχε
Απόψε ,με αφορμή τις δικές σας ρεμπέτικες και λαϊκές επιλογές επέλεξα Σωτηρία Μπέλλου ,η πρώτη ερμηνεύτρια του τραγουδιού τίτλων στο ΝΗΣΙ ..Στίχοι: Μ. Μάτσας Σύνθεση: Σ. Περιστέρης
Παράθεση από: domenica στις Ιανουαρίου 27, 2011, 09:58:55 pmΑπόψε ,με αφορμή τις δικές σας ρεμπέτικες και λαϊκές επιλογές επέλεξα Σωτηρία Μπέλλου ,η πρώτη ερμηνεύτρια του τραγουδιού τίτλων στο ΝΗΣΙ ..Στίχοι: Μ. Μάτσας Σύνθεση: Σ. ΠεριστέρηςΜε αφορμη το τραγουδι που εβαλε η domenica,δηλωνω πως η καλη μας συναδελφος και φιλη ΛΩΡΑ, εχει λαβει μερος στη σειρα το ΝΗΣΙ και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια!!!ηταν το μοναδικο επεισοδιο που ειδα απο αυτη τη σειρα ( ο θεος να την κανει!!),για χαρη της και μονο και την απόλαυσα τρωγοντας ποπ-κορν....χεχεχε