0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
apri το αφιέρωμα στη δυτική μουσική έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα μπορούσες να συγκεντρώσεις όλες τις πληροφορίες σε ένα αρχείο και να το ανεβάσεις ή να κάνεις παραπομπή σε ιστοσελίδα σου. Το γεγονός ότι δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα περίμενες έχει να κάνει με τη διάθεση της στιγμής ή και με άλλους λόγους.
Επίσης, απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του φόρουμ που ανεβάζουν μουσική και έχω να προτείνω τα εξής:θα ήταν καλύτερα να ανεβάζαμε τους συνδέσμους από τους στίχους και όχι ολόκληρους για να έχουμε έτσι περισσότερα τραγούδια σε μια σελίδα.Είναι καθαρά τεχνικό το ζήτημα.Το άπλωμα των στίχων σε μια σελίδα την κάνει δυσανάγνωστη και δεν δίνει την ευκαιρία να έχουμε επιλογές.
جيدة مساء القدرات التعليمية قد لا يتيح ننسى القواعدووضع كثير من الأحيان الظروفحتى هنا لا يوجد طلابΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΘΑ ΦΥΓΩhttp://www.youtube.com/watch?v=CCOPgv-x52o&feature=relatedأتمنى لك أمسية سعيدة
Τα αραβικά () που παραθέτεις τι λένε;
Παράθεση από: dessi στις Μαρτίου 09, 2011, 01:44:39 pmΕπίσης, απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του φόρουμ που ανεβάζουν μουσική και έχω να προτείνω τα εξής:θα ήταν καλύτερα να ανεβάζαμε τους συνδέσμους από τους στίχους και όχι ολόκληρους για να έχουμε έτσι περισσότερα τραγούδια σε μια σελίδα.Είναι καθαρά τεχνικό το ζήτημα.Το άπλωμα των στίχων σε μια σελίδα την κάνει δυσανάγνωστη και δεν δίνει την ευκαιρία να έχουμε επιλογές.Αυτό είναι πολύ καλή ιδέα, ειδικά όταν οι στίχοι είναι πολλοί.
Όλα αυτά τα σύμβολα σημαίνουν " σ' αγαπώ" ; Πολύ αναλυτικοί οι Άραβες.
Πολλές φορές όμως σε παρασύρουν οι στίχοι για να ακούσεις ένα τραγούδι κι η αμεσότητα στην ανάγνωσή τους βοηθάει. Όποιος θέλει να ακούει μόνο μουσική απλά προσπερνάει με ένα page down. Αλλιώς, κατά τη γνώμη μου, θα μοιάζει η μουσική λίθοι, πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμμένα
apri, να είσαι πιστή και στο τρίτο ραντεβού σου
Παράθεση από: apri στις Μαρτίου 09, 2011, 02:23:38 pmΌλα αυτά τα σύμβολα σημαίνουν " σ' αγαπώ" ; Πολύ αναλυτικοί οι Άραβες. οχι apri......αστειευομαι μιλανε για "κανονες" που δυσκολευουν την ζωή μας
Για τους Μαθηματικούς του φόρουμ (για τον Stelio που μας ακούει ) και όχι μόνο What Pi sounds like