0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί φίλοι της Μουσικής,θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε έχοντας κάποιους κανόνες οι οποίοι έγιναν σεβαστοί από τα μέλη της κοινότητας του pde και για το λόγο αυτό εξάλλου διατηρήθηκε τόσο καιρό ενώ νέα μέλη εντάσσονται στην παρέα μας καθημερινά. Επειδή ίσως κάποια μέλη δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν από την αρχή το θέμα, αντιγράφω τους κανόνες όπως πρωτοδιατυπώθηκαν από την enastron που το δημιούργησε: "Επειδή συνάδελφοι διαπιστώνω μεγάλη ένταση κάποιες στιγμές στις συζητήσεις μας με πολλές και συγχρόνως ενδιαφέρουσες διαφωνίες, νομίζω χρειαζόμαστε κι ένα μέρος που θα μπορούμε να προτείνουμε καθημερινά ένα τραγούδι ή μια μουσική για τη συγκεκριμένη ημέρα, έτσι για να ξεφεύγουμε λίγο.Θα θεωρούσα καλή ιδέα αν παρουσιάζαμε κι ένα μέρος ή όλους τους στίχους αυτού που προτείνουμε."..."να φροντίσουμε να υπάρχει μια τέτοια ροή που καθένας θα κάνει την καθημερινή του πρόταση και δε θα μπερδέψουμε συζητήσεις και διάφορα άλλα που θα μας βγάλουν εκτός θέματος και θα χάσει στο τέλος το ενδιαφέρον του ως θέμα. Πολύ απλά ας μείνουμε στον τίτλο "Μουσική".Σας εύχομαι να συνεχίσουμε σεβόμενοι όλους τους φίλους, σαν μια όμορφη παρέα, τα μουσικά ταξίδια μας...
λοιπον, για μαζευτειτε....επειτα η enastron εκανε την αρχη και εδωσε το στιγμα της, αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να το ακολουθησουμε ως πιστο αντιγραφο της!!θα βαζουμε απο το πιο ξεφτίλα τραγουδι μεχρι Σοπεν!! Εγω δεν ειμαι enastron.
εγω παλι, δεν θελω να κανω συστασεις για προσθηκες, βελτιωσεις,τροποποιησεις κλπ.ο καθενας εχει το προσωπικο του στυλ και αυτο μου αρεσει.θέλετε να βαλετε στιχους, βαλτε,θελετε να μαρκαρετε στιχους, μαρκαρτε θελετε να βαζετε φωτο, βαλτεθελετε να βαζετε χρωμα, βαλτε θελετε να βαζετε το ιδιο τραγουδι 6 φορες συνεχομενες, καντε το με τρέλα και κορδέλα...θελετε να βαλετε κελτικα τραγουδια και μουσικες, γουσταρωθελετε να βαλετε βυζαντινους υμους, καραγουσταρωΝα σας βλεπω ολους μεσα θελω. Αυτο μου αρκει...!!!