0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφιερωμένο στη rozy και τις μνήμες που της ξυπνά η Ιαπωνία...
Kαλημέρα, ξύπνησα με ένα σοκ λόγω του σεισμού της Ιαπωνίας.Η αλήθεια είναι ότι έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση και "πιάνω" διάφορα, αλλά αυτό παραπάει... Ελπίζω τουλάχιστον την επόμενη φορά να συλλάβει κάτι θετικό.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση και "πιάνω" διάφορα, αλλά αυτό παραπάει... Ελπίζω τουλάχιστον την επόμενη φορά να συλλάβει κάτι θετικό.
Παράθεση από: apri στις Μαρτίου 10, 2011, 11:26:28 pmΑ Η αλήθεια είναι ότι έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση και "πιάνω" διάφορα, αλλά αυτό παραπάει... Ελπίζω τουλάχιστον την επόμενη φορά να συλλάβει κάτι θετικό.Τι λες βρε παιδί μου! Τώρα σε φοβήθηκε το μάτι μου. Παπαπα, τι διαίσθηση είναι αυτή Σήμερα τι έχει το πρόγραμμα; Κάποια νύξη δεν θα μας κάνεις, να μας προετοιμάσεις;
Α Η αλήθεια είναι ότι έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση και "πιάνω" διάφορα, αλλά αυτό παραπάει... Ελπίζω τουλάχιστον την επόμενη φορά να συλλάβει κάτι θετικό.
Kαλημέρα, ξύπνησα με ένα σοκ λόγω του σεισμού της Ιαπωνίας.
τα μαιλ domenica...εχουν το σκοπο τους......και προερχονται απ΄αυτους που θελουν να μας ξεζουνισουν πολλά και χρησιμα σας ειπα και σημερα ....εχω αρχισει να ειμαι λαλίστατος και δεν ειναι καλό......δηλωνει αδυναμία προς εσας.καλο απογευμα