0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: apri στις Μαρτίου 18, 2011, 03:08:11 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2011, 02:49:06 pm[apri συγκεκριμενα θελουμε να μας πεις γαι τους Κιμβρους και τους Τεύτονες. Μάρκο, οι Κίμβροι και οι Τεύτονες ήταν γερμανικά φύλα, οπότε τους έχω καλύψει με το αφιέρωμα. Και λίγα τα λόγια σας για το σκυλάκι της Rozy, γιατί θα φωνάξω τη Lussi από τη Σκανδιναβία να σας κανονίσει... το ξερω πως ηταν γερμανικα φυλα. (υπηρχε και στο σχολειο ξεχωριστο κειμενο γιαυτα) αλλα θελω αν μπορεις πιότερες πληροφορίες ειδικα γιαυτους.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2011, 02:49:06 pm[apri συγκεκριμενα θελουμε να μας πεις γαι τους Κιμβρους και τους Τεύτονες. Μάρκο, οι Κίμβροι και οι Τεύτονες ήταν γερμανικά φύλα, οπότε τους έχω καλύψει με το αφιέρωμα. Και λίγα τα λόγια σας για το σκυλάκι της Rozy, γιατί θα φωνάξω τη Lussi από τη Σκανδιναβία να σας κανονίσει...
[apri συγκεκριμενα θελουμε να μας πεις γαι τους Κιμβρους και τους Τεύτονες.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2011, 03:46:35 pmΠαράθεση από: apri στις Μαρτίου 18, 2011, 03:08:11 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2011, 02:49:06 pm[apri συγκεκριμενα θελουμε να μας πεις γαι τους Κιμβρους και τους Τεύτονες. Μάρκο, οι Κίμβροι και οι Τεύτονες ήταν γερμανικά φύλα, οπότε τους έχω καλύψει με το αφιέρωμα. Και λίγα τα λόγια σας για το σκυλάκι της Rozy, γιατί θα φωνάξω τη Lussi από τη Σκανδιναβία να σας κανονίσει... το ξερω πως ηταν γερμανικα φυλα. (υπηρχε και στο σχολειο ξεχωριστο κειμενο γιαυτα) αλλα θελω αν μπορεις πιότερες πληροφορίες ειδικα γιαυτους.Γιατί ειδικά για τους Τεύτονες και τους Κίμβρους; Η μετεμψύχωση του Γάιου Μάριου είσαι;Εν πάση περιπτώσει, αν και δεν λειτουργώ με παραγγελιές, αλλά κατόπιν εμπνεύσεως της αρμοδίας Μούσας κάθε φορά , πάρε ένα λινκ να ξεκινήσεις να πορεύεσαι. Μπορείς να μας μιλήσεις μετά για το τι αποκόμισες.http://www.sacred-texts.com/pag/boh/boh14.htmΚαι μην μου πεις «βαριέμαι, ψάξε εσύ"...
Ωρίστε η παραγγελιά του ΜάρκουΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ-
Παράθεση από: apri στις Μαρτίου 18, 2011, 04:26:12 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2011, 03:46:35 pmΠαράθεση από: apri στις Μαρτίου 18, 2011, 03:08:11 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 18, 2011, 02:49:06 pm[apri συγκεκριμενα θελουμε να μας πεις γαι τους Κιμβρους και τους Τεύτονες. Μάρκο, οι Κίμβροι και οι Τεύτονες ήταν γερμανικά φύλα, οπότε τους έχω καλύψει με το αφιέρωμα. Και λίγα τα λόγια σας για το σκυλάκι της Rozy, γιατί θα φωνάξω τη Lussi από τη Σκανδιναβία να σας κανονίσει... το ξερω πως ηταν γερμανικα φυλα. (υπηρχε και στο σχολειο ξεχωριστο κειμενο γιαυτα) αλλα θελω αν μπορεις πιότερες πληροφορίες ειδικα γιαυτους.Γιατί ειδικά για τους Τεύτονες και τους Κίμβρους; Η μετεμψύχωση του Γάιου Μάριου είσαι;Εν πάση περιπτώσει, αν και δεν λειτουργώ με παραγγελιές, αλλά κατόπιν εμπνεύσεως της αρμοδίας Μούσας κάθε φορά , πάρε ένα λινκ να ξεκινήσεις να πορεύεσαι. Μπορείς να μας μιλήσεις μετά για το τι αποκόμισες.http://www.sacred-texts.com/pag/boh/boh14.htmΚαι μην μου πεις «βαριέμαι, ψάξε εσύ"... μάντης εισαι?.....
οχι ρε συ, αλλα απο Παρασκευη στις 5 το απογευμα μεχρι τη Δευτερα το πρωι στις 9 δεν κουραζω το πνευμα μου, καταλαβες? αγραναπαυση που λενε....χαχαχα. Το ριχνω στις βολτες με φιλαρακια.....