0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα πουλακια Ελπιζω να ειστε καλα...Το επομενο κομματι μου φερνει στο μυαλο μια απο τις αγαπημενες μου συνηθειες-εθισμους που ειχα, οταν σπουδαζα στη συμπρωτευσουσα:βολτα με το ποδηλατο η με τα ποδια (με συνοδεια μουσικης) στην παραλια της πολης με φοντο τα υπεροχα χρωματα της δυσης του θερμαικου...Στη Θεσσαλονικη αλλωστε περπατας πιο αθεατος στους δρομους και πιο πυκνος εσωτερικα.Σταγονες στο γυαλο-Αλκινοος,Χαρουλα,Σωκρατηςhttp://www.youtube.com/watch?v=aqH3JH3a2so&feature=relatedΚάποτε θα γνωριστούμετυχαία σε κάποιο σπίτι φιλικόΘα συστηθούμεβαθιά θα κοιταχτούμεΚαι θα'μαστε κι οι δυοσταγόνες στο γιαλόΚάποτε θα 'ρθουν καλοκαίριακι ύστερα το φθινόπωροΘ' αγαπηθούμε με τις καρδιές στα χέριαΚαι θα 'μαστε κι οι δυοσταγόνες στο γιαλόΚάποτε θα μου δίνεις ένα βλέμμακάποτε θα σου τραγουδώΘα 'σαι το σώμα, το αίμα θα 'μαι εγώκαι θα 'μαστε κι οι δυοσταγόνες στο γιαλόΚι ύστερα τα χρόνια θα γεράσουνκι ύστερα θα φύγουμε κι οι δυοθα ξεχαστούμε, αιώνες θα περάσουνκαι θα 'μαστε κι οι δυοΣταγόνες στο γιαλό
Παράθεση από: soulΑγαπητή Domenica, δεν κατάλαβα τι εννοείς!Πάντως όλα αυτά που λέω βγαίνουν από τη ψυχή μου και ποτέ δεν έθιξα κανέναν Εκτιμώ τους πάντες σ' αυτό το φόρουμ, ακούω όλα τα τραγούδια, απλώς όταν κάτι μου αρέσει περισσότερο το σχολιάζω! Και βέβαια ευχαριστώ πάντα όσους έχουν έναν καλό λόγο...βλέπεις κατι παράξενο και κυρίως ...επικίνδυνο;;;;@soul, πράγματι δεν κατάλαβες καθόλου το πείραγμα μου και σου ζητώ συγγνώμη που άθελα μου σε στενοχώρησα Όλα αυτά που αναφέρεις για τη συμπεριφορά σου είναι απόλυτα οικεία (σε μένα) και κατανοητά και πολύ γλυκά ,απλά αντίστοιχες συμπεριφορές (προσωπικών αφιερώσεων) έγιναν στόχος σχολιασμού (με χιούμορ) και σκέφτηκα να σε "προφυλάξω" ...μάλλον άστοχο ήταν ...δεν θα επαναληφθεί..Για μένα είσαι η γλυκιά soul και το ψευδώνυμο σου δικαιολογεί απόλυτα το "ψυχούλα" που θεωρώ εγώ πως είσαι καθώς και το Ψυχή της μουσικής παρέας
Αγαπητή Domenica, δεν κατάλαβα τι εννοείς!Πάντως όλα αυτά που λέω βγαίνουν από τη ψυχή μου και ποτέ δεν έθιξα κανέναν Εκτιμώ τους πάντες σ' αυτό το φόρουμ, ακούω όλα τα τραγούδια, απλώς όταν κάτι μου αρέσει περισσότερο το σχολιάζω! Και βέβαια ευχαριστώ πάντα όσους έχουν έναν καλό λόγο...βλέπεις κατι παράξενο και κυρίως ...επικίνδυνο;;;;
ποιός εκεκραξεν εμε;; ο παραξενος εισηκουσεν τας φωνάς και είπεν αυτοίς χαμογελάστε αδερφοι......χαμογελάστε .....δυό μερες εχαθη το χαμογελό μου και "χάθηκα" και σε μας γλυκυτάτη domenica τυγχάνουν οικεία,γλυκά,κατανοητά, παρα πολύ ευχαριστα και καθόλου επικιδυνες οι αφιερωσεις της soul apri...ακόμη διορθώνω
Παράθεση από: paraxenos στις Απριλίου 07, 2011, 02:07:38 pmποιός εκεκραξεν εμε;; ο παραξενος εισηκουσεν τας φωνάς και είπεν αυτοίς χαμογελάστε αδερφοι......χαμογελάστε .....δυό μερες εχαθη το χαμογελό μου και "χάθηκα" και σε μας γλυκυτάτη domenica τυγχάνουν οικεία,γλυκά,κατανοητά, παρα πολύ ευχαριστα και καθόλου επικιδυνες οι αφιερωσεις της soul apri...ακόμη διορθώνω Και είδεν ο Paraxenos πάντα όσα έγραψεν. Kαι ιδού, ήσαν καλά λίαν...