0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθε τραγουδι θα συνοδευεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και με ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ για να ειναι ολοκληρωμενο και να επιτελει στο επακρο τον παιδαγωγικο και εκπαιδευτικο του χαρακτηρα. Οι καθηγητες των μουσικων σχολων ζητουν να υπαρχει λιγκ και της παρτιτουρας του τραγουδιου, ειτε προκειται για μπουζουκι, κιθαρα,ακορντεον,πιανο κλπ
Κύριε...κύριεη domenica δεν εβαλε παρτιτούρα
Παράθεση από: paraxenos στις Απριλίου 07, 2011, 10:21:57 pmΚύριε...κύριεη domenica δεν εβαλε παρτιτούρα σωστη η παρατηρηση σου παιδι μου !! Σωστα το επεσημανες! δινουμε λιγες μερες προθεσμια πριν την εφαρμογη του νεου μετρου. Η εφαρμογη του ισχυει απο 2 Μαιου 2011. Μετα θα βρειτε "τοιχο" αν δεν υπαρχει λιγκ με τη παρτιτουρα.
Συζητηθηκε εκτενέστερα το θεμα αυτο στην σημερινη συνεδριαση που μολις πριν λιγο τελειωσε και θεωρησαν πως θα ηταν λιγο υπερβολικο σε πρωτη τουλαχιστον φαση. Ας εξοικειωθουμε με τις παρτιτουρες και μετα εμπλουτιζουμε το καθε κομματι και με χορογραφια!
Δεν "παιζεσται" χαχαχαχαΛιλα μου, παρτιτουρες ειπαμε οχι στιχους. Αλλα καλη η προσπαθεια σου. Σημερα που εισαι "πεσμενη" θα κανουμε ο,τι μπορουμε να σε ..."ανεβασουμε", έλατε ....μη καθεσται, συμπαρασταση παιδια!!!να σου βαλω εγω ενα τωρα μπας και σε ανεβασω λιγο .... χαχαχαχα -ομοιοπαθητικη μεθοδος!!χαχαχαχαhttp://www.youtube.com/watch?v=wIh2JxyTAd0