0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το καράβι στη φωτογραφία του Κώστα που το έχω ξαναδεί; (ρητορική ερώτηση) Ξέρετε;
Παράθεση από: Stelios στις Απριλίου 09, 2011, 10:47:11 amΤο καράβι στη φωτογραφία του Κώστα που το έχω ξαναδεί; (ρητορική ερώτηση) Ξέρετε;το εχει ξαναβάλει. Η περιοχη οπου βρισκεται ειναι Ελληνική? Μηπως Χαλκίδα? Μηπως ξερουμε και το ονομα του πλοιου? (απο τη στιγμη που το ειδα κατι μου θυμησε!)
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 09, 2011, 11:35:02 amΠαράθεση από: Stelios στις Απριλίου 09, 2011, 10:47:11 amΤο καράβι στη φωτογραφία του Κώστα που το έχω ξαναδεί; (ρητορική ερώτηση) Ξέρετε;το εχει ξαναβάλει. Η περιοχη οπου βρισκεται ειναι Ελληνική? Μηπως Χαλκίδα? Μηπως ξερουμε και το ονομα του πλοιου? (απο τη στιγμη που το ειδα κατι μου θυμησε!)Μήπως είναι το Ναύγιο στην ομώνυμη παραλία της Ζακύνθου.Το πλοίο φαίνεται εγκαταλελειμμένο.
Παράθεση από: dessi στις Απριλίου 09, 2011, 11:43:27 amΠαράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 09, 2011, 11:35:02 amΠαράθεση από: Stelios στις Απριλίου 09, 2011, 10:47:11 amΤο καράβι στη φωτογραφία του Κώστα που το έχω ξαναδεί; (ρητορική ερώτηση) Ξέρετε;το εχει ξαναβάλει. Η περιοχη οπου βρισκεται ειναι Ελληνική? Μηπως Χαλκίδα? Μηπως ξερουμε και το ονομα του πλοιου? (απο τη στιγμη που το ειδα κατι μου θυμησε!)Μήπως είναι το Ναύγιο στην ομώνυμη παραλία της Ζακύνθου.Το πλοίο φαίνεται εγκαταλελειμμένο. Αν δε κάνω λάθος είναι κοντά στο Γύθειο