0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ωραία που περιγράφει ο Δήμος Μούτσης τον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ξαφνικά, μέσα σε λίγες δεκαετίες ο Έλληνας μεταπήδησε στη μεσαία τάξη, έχασε την πολιτική του συνείδηση και τώρα, ματαίως, ψάχνει να βρει ποιος είναι και πού ανήκει. Καλό απόγευμα!ΓκόμενεςΣτίχοι: Μούτσης ΔήμοςΜουσική: Μούτσης ΔήμοςΠρώτη εκτέλεση: Δήμος ΜούτσηςΕμείς η μεσαία τάξηήμεθα η μόνη τάξημε έντιμη συνείδηση, εθνικήπαρασυρόμενοι όμως απʼ τις άλλες τάξειςστα νοήματα και στις πράξειςδίνουμε χροιά πολιτικήγια όλα φταίνε οι γκόμενεςοι πρώην και οι επόμενεςανώνυμες και επώνυμες και γενικώςΚαι όπως είναι φυσικό η μεσαία τάξηθέλει και εκείνη λιγάκι να διατάξεινα γίνει άρχουσα δηλαδήστην κλειδαρότρυπα σκυμμένηκαι το χέρι στην τσέπηχρόνια τώρα περιμένει και βλέπειόμως την εμποδίζει ένα κλειδίκαι τούτο εδώ είναι ένα μικρό παιδίπου τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιάγια να τρομάξει αυτό τον κύριοπου καπνίζει το τσιμπούκι του και γκούχου γκουχκαι που ρωτάει το μηχάνημαπου μας λέει την αλήθεια εκατό φορέςότι για όλα φταίνε οι γκόμενεςοι πρώην και οι επόμενεςανώνυμες και επώνυμες γενικώςΚαι τον δικό μου τον καημό τώρα ποιος να τον μάθειπου έχω κάτσει πάνω σε ένα αγκάθικαι τη βρίσκω κάπως μαζοχιστικάόλα ωραία και στο βάθος κήποςπληροφορίες κίτρινος ο τύποςκαι νομίζουν πως τη βάψαμε κανονικάκαι τούτη δω η εφημερίδαμοιάζει τέντα στην αυλόπορταπου σκιάζει το μικρό παιδίπου τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιάγια να τρομάξει αυτό τον κύριοπου καπνίζει το τσιμπούκι του και γκούχου γκουχκαι που ρωτάει το μηχάνημαπου μας λέει την αλήθεια εκατό φορέςότι για όλα φταίνε οι γκόμενεςοι πρώην και οι επόμενεςανώνυμες και επώνυμες γενικώςΤο να λέει όμως κανένας την αλήθειαείναι μια πολύ κακή συνήθειαπου αν την έχεις την πληρώνεις κάπως ακριβάαλλά από δω παιδιά αρχίζει άλλη ιστορίαάλλο κεφαλαίο και στην ουσίακάτι τέτοια δε λέγονται τραγουδιστάκαι ιδού εγώ μονάχοςαγκαλιά με την κιθάρα μουνα τραγουδάω για την εφημερίδατέντα στην αυλόπορταπου σκιάζει το μικρό παιδίπου τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιάγια να τρομάξει αυτό τον κύριοπου καπνίζει το τσιμπούκι του και γκούχου γκουχκαι που ρωτάει το μηχάνημαπου μας λέει την αλήθεια εκατό φορέςότι για όλα φταίνε οι γκόμενεςοι πρώην και οι επόμενεςανώνυμες και επώνυμες γενικώς. #2 http://www.youtube.com/watch?v=XBqL40WPOSA&feature=related
ΠΡΟΣΕΥΧΗ - ΑΛΕΞΙΟΥhttp://www.youtube.com/watch?v=7gehBRjPrDg&feature=relatedΔως μου ένα σύνορο να περπατώΔως μου ένα όνομα να μη χαθώΔως μου ένα όνειρο να κρατηθώΔως μου ένα όραμα ν αντισταθώΔως μου ένα παιδί να εξομολογηθώΔως μου ένα φιλί να πλύνω το κακό...Τι υπέροχα λόγια...
Καλησπέρα Χθες βράδυ πήγα και παρακολούθησα την λειτουργία σε ένα μοναστήρι….μακριά και πολύ ψηλά…… όσο και αν σας φαίνεται παράξενο… Άναψα ένα κεράκι για όλους τους φίλους του πδε.Εύχομαι σε όλους σας Η Ανάσταση του Χριστού να φέρει και την δική μας Ανάσταση στις καρδιές και στις ψυχές όλων μας.Να περάσετε όμορφα Σαν και την λάμψη του κεριούτης Ανάστασης το βράδυνα΄ναι η ζωή σας φωτεινήχωρίς σταλιά σκοτάδι.http://www.youtube.com/watch?v=XTyAn8qAnDAΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ