0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paraxenos στις Απριλίου 29, 2011, 07:30:42 pmτην ψυχοσύνθεση του νεοέλληνα δεν την σώζει πλέον οποιασδήποτε μορφής "αναδιάρθρωση"………έχει ηδη πτωχεύσει. για τον συνοδoιπορο πανaristo.Αρνούμαι και τον σημερινό τηλεοπτικό εξευτελισμό της νοημοσύνης μου. Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!
την ψυχοσύνθεση του νεοέλληνα δεν την σώζει πλέον οποιασδήποτε μορφής "αναδιάρθρωση"………έχει ηδη πτωχεύσει. για τον συνοδoιπορο πανaristo.Αρνούμαι και τον σημερινό τηλεοπτικό εξευτελισμό της νοημοσύνης μου.
apri μου σε ευχαριστω πολυ! το αφιερωμα σου πολυ ωραιο μου φαινεται. ειναι μεγαλο, με ωραια χρωματα, ζωντανά, πλουμιστό αρκετα! εχει και διάφορες γραμματοσειρες, ωραιες εικονες και απο περιεχομενο πλουσιο σε εικονες, που σε ταξιδευουν στη γνωση και στη πραγματικοτητα ενω μοιαζει φαναταστικο!!! ( θα το διαβασω, αφου πρωτα ξυριστω. μου το επιτρεπεις νομιζω,Σε ευχαριστουμε!!!!!)
την ψυχοσύνθεση του νεοέλληνα δεν την σώζει πλέον οποιασδήποτε μορφής "αναδιάρθρωση"………έχει ηδη πτωχεύσει. για τον συνοδoιπορο πανaristo.στο διεθνές το μαγαζίπιναν παρεα δυο χαζοικαι λεγαν τα δικά τους.http://www.youtube.com/watch?v=C0Nif4AWvm8&feature=relatedΑρνούμαι και τον σημερινό τηλεοπτικό εξευτελισμό της νοημοσύνης μου.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σαςΧρόνια καλά σε όλους σαςκαλο απογευμα
Η παρακάτω διδακτική ιστορία είναι αφιερωμένη στον απαισιόδοξο Paraxeno και στον αισιόδοξο Μάρκο (παρεμπιπτόντως, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου που πέρασε ).