0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετω την ωραια μας παρεα Κακες συνηθειες-Μιλτιαδης Πασχαλιδης
Παράθεση από: dessi στις Μαΐου 24, 2011, 07:02:29 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 24, 2011, 04:47:46 pmπολυ επαναστατικα τραγουδια ρε παιδια, τι εγινε?!! Ακόμη δεν έγινε τίποτα! Εμείς προετοιμάζουμε το έδαφος για να γίνει η επανάσταση! Πρώτα πρέπει να υπάρξει το ανάλογο ιδεολογικό πλαίσιο και βέβαια να ετοιμαστούν τα τραγούδια που θα ξεσηκώσουν τον λαό! Ανεβάσαμε τα ήδη υπάρχοντα. Οσοι είναι καλοί στην πένα, ας ετοιμάζονται να γράψουν νέους στίχους. Οι συνθέτες ας ετοιμάζονται και αυτοί! descamisados,...σιγα τα αιματα!
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 24, 2011, 04:47:46 pmπολυ επαναστατικα τραγουδια ρε παιδια, τι εγινε?!! Ακόμη δεν έγινε τίποτα! Εμείς προετοιμάζουμε το έδαφος για να γίνει η επανάσταση! Πρώτα πρέπει να υπάρξει το ανάλογο ιδεολογικό πλαίσιο και βέβαια να ετοιμαστούν τα τραγούδια που θα ξεσηκώσουν τον λαό! Ανεβάσαμε τα ήδη υπάρχοντα. Οσοι είναι καλοί στην πένα, ας ετοιμάζονται να γράψουν νέους στίχους. Οι συνθέτες ας ετοιμάζονται και αυτοί!
πολυ επαναστατικα τραγουδια ρε παιδια, τι εγινε?!!
Εγώ θα είμαι αυτοεξόριστη στο Παρίσι. Θα οργανώσω από εκεί τον αγώνα. Θέλω να μου παραχωρήσετε διαμέρισμα στα Ιλίσια Πεδία και προσωπική κομμώτρια διότι θα εμφανίζομαι στα κανάλια για να σας εκπροσωπώ.Επίσης θα παντρευτώ με τραγουδιστή που θα έχει απήχηση στις μάζες για να πάρω και κανένα υπουργείο όταν θα έρθουμε στα πράγματα. Εσείς εδώ.