0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ να σας πω την αλήθεια, παρότι το καλοκαίρι μπήκε, δεν έχω διάθεση για διακοπές. Τις διακοπές τις έχω συνδέσει με ξεγνοιασιά και αυτό το καλοκαίρι κάθε άλλο παρά ξέγνοιαστο είναι. Κάθε μέρα που ξημερώνει, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Με έχει κουράσει όλη αυτή η ατμόσφαιρα αβεβαιότητας για τα πάντα.
Παράθεση από: apri στις Ιουνίου 02, 2011, 12:17:46 pmΕγώ να σας πω την αλήθεια, παρότι το καλοκαίρι μπήκε, δεν έχω διάθεση για διακοπές. Τις διακοπές τις έχω συνδέσει με ξεγνοιασιά και αυτό το καλοκαίρι κάθε άλλο παρά ξέγνοιαστο είναι. Κάθε μέρα που ξημερώνει, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Με έχει κουράσει όλη αυτή η ατμόσφαιρα αβεβαιότητας για τα πάντα. Η λεκάνη σου πετρέλαιο δεν έχειη μεσόγειος δεν έχει καθαρό νερό η μπανιέρα σου θα είναι ότι πρέπει θα εισαι πλούσια με ελάχιστα θαρρώ.
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουνίου 02, 2011, 11:47:14 pmΠαράθεση από: apri στις Ιουνίου 02, 2011, 12:17:46 pmΕγώ να σας πω την αλήθεια, παρότι το καλοκαίρι μπήκε, δεν έχω διάθεση για διακοπές. Τις διακοπές τις έχω συνδέσει με ξεγνοιασιά και αυτό το καλοκαίρι κάθε άλλο παρά ξέγνοιαστο είναι. Κάθε μέρα που ξημερώνει, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Με έχει κουράσει όλη αυτή η ατμόσφαιρα αβεβαιότητας για τα πάντα. Η λεκάνη σου πετρέλαιο δεν έχειη μεσόγειος δεν έχει καθαρό νερό η μπανιέρα σου θα είναι ότι πρέπει θα εισαι πλούσια με ελάχιστα θαρρώ. Αν και σπάνια ποστάρω μουσική... με προλαβαίνετε και απολαμβάνω τόσο τις επιλογές σας... Δεν μπόρεσα όμως να μην σταθώ και εγώ στα λόγια της apri... Κάθομαι λοιπόν και αναρωτιέμαι: τόσο μα τόσο ήταν ευτυχισμένη η ζωή μου πριν το ΔΝΤ και τόσο σίγουρη η επαγγελματική μου επιτυχία ώστε τώρα να μην μπορώ να σηκώσω κεφάλι και να έχω χάσει το χαμόγελο μου? ποιος με διαβεβαίωνε τότε ότι θα ζήσω πλούσια και ευτυχισμένη μέχρι τα γεράματα μου? Οι παλαιότεροι από εμένα ήταν πιο ευτυχείς και πιο αυθόρμητοι και είχαν τα μισά από εμένα (σημειωτέον δεν έχω τίποτα) και απολάμβαναν την ζωή τους στήνοντας γλεντάκι στο λεπτό (χωρίς να έχουν τους γκουρμέ μεζέδες), κάνοντας καντάδες για να εκφράσουν την αγάπη τους (που λεφτά για δωράκια και χρυσαφικά!) πηγαίνοντας στη θάλασσα ακόμα και αν πεινούσαν......εις πείσμα όλων όσων θέλουν να μας χαλάσουν το κέφι ένα παλιό τραγουδάκι (Κορωνης - φιλανδρος - Το κοριτσι θελει παραλία ) καλή νύχτα σε όλους!http://www.youtube.com/watch?v=Mw6961tUkFY&feature=related
Οι παλαιότεροι από εμένα ήταν πιο ευτυχείς και πιο αυθόρμητοι και είχαν τα μισά από εμένα (σημειωτέον δεν έχω τίποτα) και απολάμβαναν την ζωή τους στήνοντας γλεντάκι στο λεπτό (χωρίς να έχουν τους γκουρμέ μεζέδες), κάνοντας καντάδες για να εκφράσουν την αγάπη τους (που λεφτά για δωράκια και χρυσαφικά!) πηγαίνοντας στη θάλασσα ακόμα και αν πεινούσαν......εις πείσμα όλων όσων θέλουν να μας χαλάσουν το κέφι ένα παλιό τραγουδάκι (Κορωνης - φιλανδρος - Το κοριτσι θελει παραλία ) καλή νύχτα σε όλους!http://www.youtube.com/watch?v=Mw6961tUkFY&feature=related