0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Σήμερα ενώ ανοίγω το you tube, όταν πατάω να δω ένα video clip μου βγάζει το video αλλά η εικόνα είναι μαύρη και δεν παίζει. Λείπουν και τα κουμπιά για αναπαραγωγή ή διακοπή... Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να ακούσω τις μουσικές σας επιλογές...
Άρα πρέπει να κάνω update τον internet explorer. Όμως μήνυμα για σφάλμα δε μου βγάζει
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 07, 2011, 03:28:10 pmΆρα πρέπει να κάνω update τον internet explorer. Όμως μήνυμα για σφάλμα δε μου βγάζειμπορει να μην ειναι το ιδιο. το mozilla χρησιμοποιω εγω και ειχα προσεξει οτι ενω με αλλα προγραμματα ηταν ενταξει το youtube με το mozilla οχι. δεν εχεις καποιο αλλο προγραμμα εγκατεστημενο?
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:56:52 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 07, 2011, 03:28:10 pmΆρα πρέπει να κάνω update τον internet explorer. Όμως μήνυμα για σφάλμα δε μου βγάζειμπορει να μην ειναι το ιδιο. το mozilla χρησιμοποιω εγω και ειχα προσεξει οτι ενω με αλλα προγραμματα ηταν ενταξει το youtube με το mozilla οχι. δεν εχεις καποιο αλλο προγραμμα εγκατεστημενο?Giota τελικά έγινε χωρίς να κάνω κάτι! Δεν ξέρω τι και πώς! Ίσως να ξέρει ο Τζακ Νόρις!