0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά ο εθνικός τους ύμνος λέει για κρασί;;; Ε τότε αντίστοιχα εμείς θα έπρεπε να έχουμε http://www.youtube.com/watch?v=DQjKPqHeTbQ
Αυτό που ρωτάς είναι du bist ein schones madchen. ( μόνο που δεν έχω γερμανική γραμματοσειρά και λείπουν κάτι umlaut )
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ φανατική του αθλητισμού και δη του πόλο, οπότε και δεν πολυσυγκινούμαι με όλα αυτά. Όταν όμως είδα σήμερα τα κορίτσια να ανεβαίνουν όλο χαρά πάνω στο βάθρο και να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο, δεν ξέρω αλλά συγκινήθηκα. Ίσως γιατί έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχουμε σημειώσει κάποιου είδους επιτυχία, ίσως γιατί έχει περάσει πολύς καιρός που η φήμη μας διεθνώς κουρελιάζεται. Ίσως γιατί δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην ακούσω δεκάδες κακές ειδήσεις που με κάνουν να αναρωτιέμαι πόσα χειρότερα έρχονται.Να είναι καλά που με τον δικό τους κόπο μάς χάρισαν λίγη δυσεύρετη πλέον χαρά. [/c]
Μαρκο εμενα παντως ειτε αυτο μου ελεγες η "τραβα γκρεμισου" στα γερμανικα το ιδιο θα ηταν σαν να βριζονται μονιμως ακουγονται!!!
Καλησπέρα παιδάκια ;)Καύσωνας και ακόμα στην πόλη......αλλά έμειναν 24 ώρες.....Bitch πολύ ωραίοι οι rammstein.Συμφωνώ είναι ωραία γλώσσα και φυσικά...μαγκιά να τα μιλάς Μάρκο θα πεις στη γερμανίδα:Ich liebe dich,aber ich traue mich nicht es dir zu sagen(1 χρόνος μου 'μενε πριν το grundstufe και τα παράτησα.....άτιμο φροντιστήριο δέσμης..Το μετάνιωσα....-Κάτι θα 'χω κάνει λάθος,ε bitch;-)Giota8 από ποιόν κλέβεις ιντερνετ κάθε μέρα στις διακοπές,ήθελα να 'ξερα ;DΘα σέρνεται του ανθρώπου το ασύρματο..... Soul,πάντα μας ..στέλνεις με τις επιλογές σου.....