0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 31, 2011, 09:10:06 pmΕ όχι ρε συ Μπαρτσελόνα είσαι;;;Εγώ πάλι με τη βασίλισσα!!!! Ελπίζω να σας κερδίσουμε!!! Καιρός είναι! άμα είχες κι εσύ την κόρη μου κόρη σου, δε θα τολμούσες ούτε να σκεφτείς κάτι άλλο....άστα, μέσω της κόρης μου έχω τον...γιό που ποτέ δεν ήθελα!! (αλλά εδώ που τα λέμε, οι παίχτες της Μπαρτσα δεν είναι και κακοί...ενώ της Ρεάλ ε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο...)
Ε όχι ρε συ Μπαρτσελόνα είσαι;;;Εγώ πάλι με τη βασίλισσα!!!! Ελπίζω να σας κερδίσουμε!!! Καιρός είναι!
Καλησπέρα παιδάκια ;)Καύσωνας και ακόμα στην πόλη......αλλά έμειναν 24 ώρες.....Bitch πολύ ωραίοι οι rammstein.Συμφωνώ είναι ωραία γλώσσα και φυσικά...μαγκιά να τα μιλάς Μάρκο θα πεις στη γερμανίδα:Ich liebe dich,aber ich traue mich nicht es dir zu sagen(1 χρόνος μου 'μενε πριν το grundstufe και τα παράτησα.....άτιμο φροντιστήριο δέσμης..Το μετάνιωσα....-Κάτι θα 'χω κάνει λάθος,ε bitch;-)Giota8 από ποιόν κλέβεις ιντερνετ κάθε μέρα στις διακοπές,ήθελα να 'ξερα ;DΘα σέρνεται του ανθρώπου το ασύρματο..... Soul,πάντα μας ..στέλνεις με τις επιλογές σου.....
soul μου να ριξει κοπελα με τα γερμανικα δεν το κοβω...να του ριξει καμια ξεγυρισμενη η κοπελα το θεωρω πιο πιθανο
apri θέλω την "ιστορια μιας λέξης" για τον μηνα Αύγουστο! (Ρωμαικο ημερολογιο, 31 π.Χ. κλπ κλπ ....ξέρεις εσυ )