0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδα την ευτυχίαhttp://www.youtube.com/watch?v=ClB6Vxy4SCA Άλλοι την ψάξανε στη γη και άλλοι στο φεγγάριόμως κανείς δεν μπόρεσε δική του να την πάρειεκεί που λέγαν σ΄έπιασα εκείνη είχε πετάξεικανένας δε κατάφερε ποτέ να τη κοιτάξειΜα εγώ την είδα την ευτυχίαήταν στα μάτια σου μια ευθείακι εμείς τρέχαμε επάνωη ευτυχία είναι όταν σε φτάνωΜα εγώ την είδα την ευτυχίαήταν στα μάτια σου μια ευθείαμια γραμμή που μας ενώνειη ευτυχία είναι ό,τι δεν τελειώνει για μαςΓια άλλους είναι μια αγκαλιά για άλλους ένα ρήμαγια άλλους είναι ένα νησί ριγμένο μεσ΄το κύμακανένας δε την κέρδισε κανείς δε θα τη χάσειευτυχία είναι αυτό που έχουμε ξεχάσειΜα εγώ την είδα την ευτυχίαήταν στα μάτια σου μια ευθείακι εμείς τρέχαμε επάνωη ευτυχία είναι όταν σε φτάνωΜα εγώ την είδα την ευτυχίαήταν στα μάτια σου μια ευθείαμια γραμμή που μας ενώνειη ευτυχία είναι ό,τι δεν τελειώνει για μας
σε ένα πρόσωπο που έχει το γενικό σχεδιασμό όλων τούτων και να μην συναισθάνομαι και τη δική του ένταση και αγωνία να πράξει το σωστό και το καλό για τη χώρα.Επιτρέψτε μου λοιπόν να αφιερώσω το σημερινό τραγούδι στην Άννα Διαμαντοπούλου.