0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νάνα ΜούσχουρηSes baisers me grisaient http://www.youtube.com/watch?v=uVmgOdWnVScΈνας νέος δεν γνώριζε, τι θα πει φιλί,και του λέω , "παιδί μου, ήρθε η ώρα γι' αλλαγή".Αμέσως, να φιλήσει βρήκε μια ξανθιά...κι ευθύς μόλις τελείωσε, άρχισε ξανά...Γιατί είχε, αχ Θεέ μου, φιλιά μεθυστικάπου του έφερναν μια ζάλη γλυκειά.Της λέει,"έλα ακριβή μου, πάρε με απ' το χέρι,δεν θα βρεις καλύτερο απο μένα ταίρι".Τόσο παθιασμένα και έντονα τη ζήτησε,κι έτσι αυτή το "ναι", δεν του το αρνήθηκε.Γιατί, Θεέ μου, πόσο τον μεθούσαν τα φιλιά της,αχ πόσο τον ζάλιζαν, τα γλυκά φιλιά της.Ήθελε μια ντουζίνα παιδιά, άμα παντρευτεί,μα όταν την επόμενη, γύρναγε από την εξοχή,μπρος του συναντάει μια πρασινομάτα καστανή,αμέσως τη ρωτάει αν θέλει να τον παντρευτεί...Γιατί αχ, Θεέ μου, τα φιλιά της τον ζάλιζαν...Ξεκινάει για τον γάμο, στ' άλογο καβάλαμα στη στροφή του δρόμου, να μια κοκκινομάλλα!!μ' ολόδροσο το δέρμα, μυτούλα γαλλικήκαι την ακολουθάει , χωρίς να το σκεφτεί.Γιατί Θεέ μου, πόσο τον μεθούσαν τα φιλιά τηςαχ τα γλυκά μεθυστικά φιλιά τηςΜα ο καιρός επέρασε, και γέρασε ο φτωχόςκαι τώρα ο καημένος, είναι και φαλακρός...Εγώ όμως ξέρω μια κυρά, που ακόμα εκείνον αγαπάκαι το δίχως άλλο, μια μέρα, σ' αυτήν θα γυρίσει ξανά.Γιατί, αχ πόσο τον μεθούν τα φιλιά της,Θεέ μου,πόσο τον ζαλίζουν τα φιλιά της.
Kαι εγω ενας άνθρωπος ειμαι κανονικος!!Αλήθεια είναι....καθάρματα κυκλοφορούν πολλά......