PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Ενισχυτικά για ECCE
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ενισχυτικά για ECCE (Αναγνώστηκε 1072 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
carpenter81
Νέο μέλος
Ενισχυτικά για ECCE
«
στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2013, 11:35:38 am »
Tweet
Καλησπέρα σας,
Μόλις ξεκινήσαμε με μαθητή μου την προετοιμασία για ECCE. Για coursebook έχω επιλέξει το Choices for ECCE, αλλά θέλω, προφανώς, να χρησιμοποιήσω κι άλλα βιβλία, πέραν αυτού (όχι practice tests, αυτά θα έρθουν αργότερα). Τα ενισχυτικά του Γρίβα (Speaking, Listening and Writing κοκ) δεν με ικανοποιούν. Έχετε καμιά ιδέα;
Μερικές ακόμα πληροφορίες. Ο μαθητής μου είναι αρκετά καλός σε όλα εκτός από το speaking όπου δεν μπορείς να του πάρεις λέξη. Αυτό είναι, βέβαια, θέμα που έχω προετοιμάσει ολόκληρο πλάνο για να το διορθώσουμε ανεξάρτητα από βιβλία. Αλλά σε όλα τα άλλα είναι ήδη περίπου στο όριο, οπότε πρέπει να ασχοληθούμε με όλα εξίσου. Σκεφτόμουν να πάρουμε άλλο ένα coursebook για να έχει απ' όλα και να επιλέγουμε τι θα κάνουμε, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πολύ ακριβό για τους γονείς.
Όποια συμβουλή, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
ΥΓ: Αν ο εκδοτικός οίκος που προτείνετε δίνει τα βιβλία δωρεάν στους δασκάλους θα είναι κάτι ιδιαιτέρως καλοδεχούμενο.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Ενισχυτικά για ECCE
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:15:20 »
MissPE06
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:11:17 pm »
Kαλησπέρα!
Το να βάλεις κι άλλο Coursebook δεν το βρίσκω καλή ιδέα αφού έχετε ήδη. Αυτό που χρειάζεσαι είναι βιβλία για τις επιμέρους δεξιότητες. Έχεις δει καθόλου αυτά της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης;
Καταγράφηκε
carpenter81
Νέο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:18:13 pm »
Γι' αυτά λες;
http://www.hau.gr/?i=learning.el.ecce
Δεν τα έχω δουλέψει ποτέ, δεν τα ξέρω. Άσε που τα 3 είναι practice tests και το άλλο μόνο για writing. Εγώ θέλω κάτι πιο γενικό που να καλύπτει τα πάντα, γιατί ο μαθητής θέλει σε όλα βελτίωση. Είχα τα δύο του Γρίβα, αλλά κακά τα ψέματα, δεν είναι καλογραμμένα βιβλία και η δομή τους, ειδικά στο writing είναι τραγική.
Καταγράφηκε
MissPE06
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:34:44 pm »
Nαι, λάθος μου ο πληθυντικός. Μιλούσα για το βιβλίο της έκθεσης, νόμιζα ότι έχει και για listening αλλά έχει μόνο για το ECPE.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:15:20 »
evistroumf
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:36:43 pm »
Από Practice tests έχω δουλέψει του Griva το new generation,ένα της express κ ένα της burlington(το 3).Όχι ολόκληρα ό,τι προλάβαμε.Moυ είπε το παιδί οτι ήταν πιο εύκολα από αυτά που κάναμε.(Περίπου όπως το sample)
Από coursebook δουλέψαμε το stars and stripes αλλά με αστέρι μαθητή.Είναι αρκετά απαιτητικό.
Από writing δες το speak your mind writing από supercourse, βοηθάει τους μαθητές να σκέφτονται.
Καταγράφηκε
carpenter81
Νέο μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:46:38 pm »
To Stars and Stripes το έχω δουλέψει κι εγώ, αλλά με έχει εξυπηρετήσει μια χαρά, γιατί όλοι μου οι μαθητές περάσανε με αυτό, οπότε δεν έχω παράπονο. Και είπα να ξεκινήσω το Choices γιατί βαρέθηκα πια τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει να ανανεώνεται και το ενδιαφέρον του δασκάλου. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, να του πω να πάρει απλά το coursebook του καινούργιου Stars and Stripes (ούτε companion ούτε Skills Builder, τίποτα από αυτά...οι γονείς με παρακάλεσαν να κρατήσω τα έξοδα στο μίνιμουμ) και να πηγαίνουμε σε αυτό, όποτε θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το Choices...θα δούμε. Ποτέ δεν ήμουν fan των ενισχυτικών βιβλίων, γιατί πολύ σπάνια ένας μαθητής (στην προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον) είχε τεράστιες διαφορές επιπέδου από τη μία ενότητα στην άλλη. Συνήθως υπάρχει ένα baseline και μετά απλά σε κάθε ενότητα είναι λίγο πάνω ή λίγο κάτω.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον