0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σας πω τι κατάλαβα εγώ ότι έγινε...Οι κύριοι του υπουργείου ήθελαν να πάρουν εξ' αρχής 700 δασκάλους και 300 νηπιαγωγούς. Δηλαδή αντίθετα από ότι πήραν. Επίσης τα κενά των νηπιαγωγών ήταν για τους δασκάλους και των δασκάλων για τους νηπιαγωγούς. Κάποιος υπάλληλος του υπουργείου, προφανώς υψηλού δείκτη νοημοσύνης, μπέρδεψε τις ειδικότητες και εκεί που ήταν να πατήσει πε70 πάτησε πε60. Επειδή ήταν Σάββατο κανείς δεν έλεγξε τα αποτελέσματα πριν βγουν. Όταν κατάλαβαν το λάθος τους ήταν ήδη αργά. Για να τα μπαλώσουν κάναν κάποιες διορθώσεις αλλά το κακό είχε γίνει. Μη μου πείτε ότι αυτό το σενάριο δεν το έχεις σκεφτεί κανείς από εσάς...Είμαι σίγουρη ότι το σκεφτήκατε όλοι σας...Όποτε μη προσπαθούμε να βρούμε τη λογική του μπάχαλου. Πληρώνουμε όλοι την ανικανότητα του υπουργείου και των υπαλλήλων του!
Ρωτατε τι να κανετε.Δεν ξερουμε ουτε τα δικαιωματα μας.Ρωτηστε εναν εργατολογο,αυτος θα ξερει καλα!Προτου ειναι αργα...Γιατι οχι και μηνυσεις,συναδελφοι;;
Αρθρο του ipeidia:Με εμπιστευτική εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας προς τους Περιφερειακού Διευθυντές, (υπογράφει ο υπουργός Κ. Αρβανιτόπουλος) δίνει εντολή για «υποχρεωτικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών με οργανική θέση ή που είναι σε διάθεση και πλεονάζουν, σε άλλες σχολικές μονάδες του ίδιου ΠΥΣΠΕ ή άλλου ΠΥΣΠΕ της ίδιας περιφερειακής διεύθυνσης». Μάλιστα οι υποχρεωτικές αποσπάσεις πρέπει να έχουν «ολοκληρωθεί μέχρι 16/9» και είναι για όλο «το τρέχον διδακτικό έργο». Στη συνέχεια λέει πως μέχρι και «ώρα 12 μ.μ. να έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαραίτητα πεδία στο survey» και τονίζει πως θα γίνει συσχετισμός στοιχείων… «πως το αποτέλεσμα του ποσοτικού και ποιοτικού προσδιορισμού είναι αδιαμφισβήτητο και απολύτως δεσμευτικό» και τέλος πως «επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης για τους Δ/ντες/τριες».
Παράθεση από: Tasoula Fazzoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 12:17:34 amΡωτατε τι να κανετε.Δεν ξερουμε ουτε τα δικαιωματα μας.Ρωτηστε εναν εργατολογο,αυτος θα ξερει καλα!Προτου ειναι αργα...Γιατι οχι και μηνυσεις,συναδελφοι;;Γιατι ειναι πεταμενα λεφτα καθως ο,τι γινεται ειναι απανθρωπο αλλα νομιμο