0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νεα σμυρνη , μενιδι και βούλα που μπορώ να μάθω, τα ποσοστά είναι συντριπτικά υπερ της απεργίας. συγκεκριμένα σε 8 σχολεία που έμαθα , δεν απέργησαν 4 συνάδελφοι. στην λακωνία επειδή αναφέρθηκε κάποιος συνάδελφος , επειδή πριν κάποια χρόνια υπηρέτησα , είχα μεγάλα ποσοστά απεργιών. και χωρίς να δηλώνονται ασθενείς, καθαρά και ντόμπρα. τον δικαιολογώ όμως που ξαφνιάστηκε απόλυτα . μετά την Τετάρτη είναι το στοίχημα τι θα γίνει. που θα σφίξουν οι τσέπες.πάντως πάει απίστευτα καλά για πρώτη μέρα.
Παράθεση από: thrileontas στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 01:45:27 pmνεα σμυρνη , μενιδι και βούλα που μπορώ να μάθω, τα ποσοστά είναι συντριπτικά υπερ της απεργίας. συγκεκριμένα σε 8 σχολεία που έμαθα , δεν απέργησαν 4 συνάδελφοι. στην λακωνία επειδή αναφέρθηκε κάποιος συνάδελφος , επειδή πριν κάποια χρόνια υπηρέτησα , είχα μεγάλα ποσοστά απεργιών. και χωρίς να δηλώνονται ασθενείς, καθαρά και ντόμπρα. τον δικαιολογώ όμως που ξαφνιάστηκε απόλυτα . μετά την Τετάρτη είναι το στοίχημα τι θα γίνει. που θα σφίξουν οι τσέπες.πάντως πάει απίστευτα καλά για πρώτη μέρα.Ξαφνιάστηκα γιατί είμαι από κει και... ξέρω (που λέγανε και στο fight club). Xωρίς πλάκα, τώρα, άλλο οι συνάδελφοι στα σχολεία και άλλο ο ντόπιος κόσμος, ο οποίος είναι λιγουλάκι... μαύρος. Οπότε τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκεί μεγαλουργεί και ο... πασιονάριος της απεργίας, ο Τσε Γκεβάρα του κλάδου των φιλολόγων, ο τρισμέγιστος Χρηστάκης. Venceremos, hermanos y hermanas!!
Κοζάνη που δεν απεργούσε ποτέ, πάνω από 95% η συμμετοχή,κλειστά τα περισσοτερα σχολεία..
Και στο δικό μου σχολείο(εντός του νομού Αττικής) 100% συμμετοχή την πρώτη μέρα,το ίδιο και στο πολυπληθές κοντινό ΕΠΑΛ.Οσμίζομαι όμως ότι από αύριο κιόλας το ποσοστό θα μειωθεί λίγο...