0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θλίβομαι και με τον εαυτό μου που δεν ξέρω πια ξεκάθαρα ποιος είναι ο σωστός δρόμος. Ίσως κατά βάθος να ζηλεύω λίγο αυτούς που λόγω πολιτικής τοποθέτησης έχουν λύσει οριστικά τέτοια ζητήματα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να δουν αλλη πλευρά. Γι αυτούς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και μονοδρομημένα. Για τους υπόλοιπους που δεν συμπαθούμε τους μονόδρομους είναι τα βάσανα...
Στο σχολείο που είμαι προσωρινά τοποθετημένη απεργήσαμε την πρώτη μέρα όλοι (σύλλογος 35 ατόμων), πλην του διευθυντή και 2 συναδέλφων . Από την Τρίτη άρχισαν οι “διαρροές”, με αποτέλεσμα να μην απεργούν σήμερα 16 συνάδελφοι. Οι περισσότεροι απ΄όσους συνεχίσαμε και σήμερα τη Δευτέρα θα επιστρέψουμε. Παρ΄όλα αυτά στη συνέλευση μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι οι ίδιοι συνάδελφοι, που είτε σήμερα είτε τη Δευτέρα σταματούν την απεργία, ψήφισαν υπέρ της συνέχισης (είτε την πρόταση για πενθήμερες, είτε για 48ωρες επαναλαμβανόμενες). Πολύ φοβάμαι, κρίνοντας απ΄αυτό, ότι ο αγωνιστικός παλμός είναι κίβδηλος κι ότι τα πολύ χαμηλά ποσοστά της Δευτέρας θα μας εκθέσουν.